Jos edustusjoukkue taisteli miehekkäästi sarjapisteet Nilsiästä, teki Coach Teamin kakkosjoukkue oman urosmehiläisen työnsä Joensuussa. Täydet neljä sarjapistettä lähtivät Lampisen Ford Mondeon takakontissa kohti Juukaa kahden hyvin erilaisen kamppailun jälkeen.

Kakkosjoukkue sai kokea jo turnausta edeltävillä viikoilla menestyksen herättäneen alueen suurseurat huomaamaan, miten loistavaa ja pitkäjänteistä työtä joukkue on tehnyt sarjapisteiden eteen. Joukkue sai nimittäin yhteydenoton joensuulaisen Josban suunnasta, josta kysyttiin mahdollisuutta kahdelle B-juniori-ikäiselle pelaajalle päästä haistelemaan miesten pelien tunnelmaa.

Keskimäärin kahdella vaihtomiehellä alkukauden pelannut Coach Team II suostui valmennusjohdon käymien pitkien neuvotteluiden jälkeen Josban ehdotukseen ja lauantaina juukalaisten mustapaidoissa kirmasivatkin ensimmäistä kertaa 1996-syntyneet tulevaisuuden lupaukset Tommi Tihmala ja Ville Nevalainen.

Sanottakoon nyt suoraan, ettei poikien esitys jäänyt vain ilmapiirin haistelemiseksi, vaan he nousivat varsinkin toisessa ottelussa pelin ratkaisuhahmoiksi yhdessä ehkä päivän suurimman onnistujan Marko Ritorannan (4+2) kanssa.

Avauskamppailussa vastaan hiihteli uusi tuttavuus Joensuusta, SBS Spirit. Vastustaja lähtikin avauserään täysin vääränlaisella voitelulla, sillä Coach Team II lateli palloja vastustajan nuottaan sillä tahdilla, ensimmäiset taukomehit hörpittiin ratkaisevan tuntuisessa 5-0-johdossa.

Kakkoseräkin alkoi juukalaisten tahdissa. Dave Juntusen 6-0-osuma ajassa 18.52 sai dj:n laittamaan ensimmäistä kertaa Martti Servon Mikä on kun ei taidot riitä? -kappaleen soimaan. Ehkä tästä suivaantuneena myös SBS Spirit tormistautui ja kavensi tilanteeksi 6-1 pallon pomppiessa kiusallisen vastustamattomasti ohi Toni Räsäsen, jolle jäi maalivahtiarvonnassa jälleen kerran lyhin tikku käteen.

Loppupeli oli enemmän ja vähemmän pelailua ja kuvaavaa juukalaisten puolustusasenteelle oli se, etteivät ykkösketjun laiturit Juntunen ja Petteri Lampinen käyneet kolmoserän aikana kertaakaan omalla kenttäpuoliskolla. Juntusen tehot ottelussa olivat 4+1 ja Lampinenkin naputteli merkinnät 2+3, joten kyllähän miehillä oli siihen varaa.

Muita pistemiehiä olivat Marko Ritoranta (2+2), Ville Nevalainen (3+1), Tommi Tihmala (0+2), Jussi Nevalainen (1+0) ja Samu Gröhn (0+1).

Toiseen otteluun valmistauduttiin huolella, sillä vastustajana ollut polvijärveläinen KLC II oli saavuttanut alkukaudella mainioita tuloksia. Lisäksi juukalaisten ja polvijärveläisten kohtaamiset ovat perinteisesti olleet tiukkoja ja tunteikkaita, olipa kysymys sitten urheilulajista tai jostain vähemmän virallisesta.

Pelistä muodostuikin erittäin tiukka. Juukalaiset karkasivat Marko Ritorannan kahdella upealla häkillä 2-0-johtoon ensimmäisessä erässä, mutta pikkuhiljaa peli alkoi kääntyä kolmella ketjulla möyrineelle KLC II:lle. Juukalaismaali pysyi kuitenkin varjeltuna aina kakkoserän loppuun saakka uhrautuvan puolustuspelin ja Toni Räsäsen liimailujen seurauksena.

Myös Coach Team II:lla, etunenässä Juntusella ja Lampisella, oli omat paikkansa, mutta KLC II:n maalissa pelannut Jari-Matti Kasurinen oli mies paikallaan ja napsi pallot hyppysiinsä niissäkin paikoissa, kun hätäisimmät juukalaispelurit läpsivät jo käsiään yhteen.

Kolmannessa erässä Coach Teamin tossu alkoi jo painaa ja erästä muodostui viivytystaistelu kelloa vastaan. Kun Polvijärven pojat eivät osuneet omista paikoistaan, astuivat viitosdivisioonan legendat kehiin ja ratkoivat ottelun Coach Team II:lle. Petteri Lampinen syötti sivuun ja Teemu Juntunen laittoi ranteet lukkoon katkaisten KLC II:n selkärangan ajassa 40.51.

- Ensimmäisessä pelissä rutiinisuoritus riitti murskavoittoon. Toisessa pelissä jouduttiin urakoimaan, mutta sehän sopii meille. Ollaan hyvässä tikissä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Nyt valmistaudutaan huolella seuraavaan turnaukseen, sillä vaativalle juukalaiselle salibandy-yleisölle sekä joukkueelle ei kotiturnauksesta kelpaa mikään muu kuin neljä pistettä, Jussi Nevalainen tiivisti valmennusjohdosta joukkueen tuoreimmat ajatukset.

Seuraavan kerran kakkosjoukkue laittaa palloa pussiin siis kotikaukalossa, kun viitosdivisioonan karnevaalit saapuvat Juukaan 16.12.

 

Kommentit 

 
#8 kulakki 11.12.2012 22:18
samaa paskaa vuodesta toiseen. ei kiinnosta!
Lainaa
 
 
#7 Lassi 11.12.2012 09:38
Kakkonen on ykkönen! Kakkonen on ykkönen! Kakkonen on ykkönen!
Lainaa
 
 
#6 DiaperMike 10.12.2012 22:36
Ei kuulu ei näy otteluennakkoja !

Närästää..
Lainaa
 
 
#5 Paul Fisting Somero 09.12.2012 19:58
https://www.youtube.com/watch?v=CPUzkkrXzqQ
Lainaa
 
 
#4 Patrcik Roy 05.12.2012 13:40
me kakki juukalaiset olemme ylpeitä
Lainaa
 
 
#3 mauri 04.12.2012 19:32
ramaisoo :zzz
Lainaa
 
 
#2 lihan ystävä 03.12.2012 12:55
onko juuan turnauksessa grilli kuumana? mites kanttiinin toiminta?
Lainaa
 
 
#1 Keijjo 02.12.2012 13:43
MITÄH!!!!??? RITORANTA [censored]
Lainaa