Juukalaiselle salibandy-yleisölle tarjotaan huomenna sunnuntaina todellista herkkua, kun Coach Team II isännöi V-divisioonan turnausta. Sarjassa kolmantena oleville juukalaisille kelpaa ainoastaan täysi pistepotti kotikaukalosta.

Aamuvirkuille on tiedossa todellinen sunnuntaiaamun piristysruiske, sillä Coach Team aloittaa turnauksen kohtaamalla OuPa II:n jo aamuyhdeksältä. Joukkueen valmennusjohtoon kuuluva Petteri Lampinen tähdentääkin, että pelaajiston on aloitettava huolellinen valmistautuminen jo ottelua edeltävänä iltana.

Outokumpulaiset ovat esiintyneet sarjassa ailahdellen ja joukkue löytyy sarjataulukon alemmasta keskikastista. Joukkueen pelaajistosta Coach Teamin valmennustroikalla ei ole sen suurempaa tietoa, mutta ikioupalaisen Raine Nissisen suhteen juukalaiset joutunevat olemaan jälleen kerran varuillaan. Nissinen on tunnettu lämäristään, joka lähtee varoittamatta lähes miltä puolelta kenttää tahansa.

Iltaottelu käynnistyy kello 19.00 ja siinä Coach Team II joutuukin todelliseen testiin. Sarjan toisella sijalla oleva vastustaja PyU II koostuu erittäin kokeneista pelureista, joilla on vyöllään satoja otteluita varsinkin kakkosdivaritasolta. Joukkueen tahtipuikkoa on heiluttanut Pekka Hassinen, joka viiden turnauksen jälkeen hätyyttelee 30 tehopisteen rajapyykkiä.

Coach Team saanee jalkeille koko joukkueensa supertähtiään myöten. Teemu Juntusen osallistuminen oli hetken vaakalaudalla, mutta organisaation pyyteetön työ miehen työvuorojen ja -olosuhteiden järjestelemiseksi mahdollistaa sen, että joukkueen ykköspyssy on mukana kotiturnauksessa.

Maalivahtirintamalla tapahtunee muutos, sillä luotettavasti vastoin tahtoaan veräjää vartioinut Toni Räsänen päässee tällä kertaa vitjaan, sillä Coach Team II hankki viikon aikana kovalla rahalla B-juniori-ikäisen Josba-vahdin Jere Käyhkön riveihinsä. Myös muut Josba-avut, Konsta Lehikoinen, Tommi Tihmala ja Ville Nevalainen, ovat reservijoukkueen käytössä sunnuntaina.

Coach Team II - OuPa II klo 9.00

Coach Team II - PyU II klo 19.00

Kommentit 

 
#3 Stig 16.12.2012 16:54
Juntunen pelaa numerolla 86 ja hän on supertähti.
Lainaa
 
 
#2 vilikki 15.12.2012 19:39
eikös juntunen pelaa numerolla 18? Faktat haltuun urmas!!
Lainaa
 
 
#1 Apajan Urmas 15.12.2012 19:34
pystyykö valmennus paljastaa missä muodossa tämä lauantai-illasta alkava valmistautumine n tapahtuu? Nestemäistä? Täällä kajohon kukkuloilla ihmiset uskovat vain yhteen mieheen, Teemu Juntuseen. 16# pystyy ratkaisemaan pelit vaikka yksin, maaginen pelaaja. Toivotaan kuitenkin et 1.ketjun centteri keskittyy myös olennaiseen eikä katsele mitä katsomossa tapahtuu.
Lainaa