Edustusjoukkueen nuori puolustaja Samuli Väyrynen valittiin seuran parhaaksi pelaajaksi kaudella 2012-2013.  Seuran 20. toimintavuoden tilinpäätös oli 1240 € alijäämäinen.

Coach Team osallistui kuluneella kaudella Salibandyliiton sarjoihin kaikkiaan viiden joukkueen voimin. Miesten joukkueet pelasivat kakkos- ja viitosdivisioonassa ja lisäksi seuralla oli kaksi sarjassa pelannutta juniorijoukkuetta. Naisten joukkue aloitti kauden alueellisessa kakkosdivisioonassa, mutta joutui luopumaan leikistä pelaajien vähyyden vuoksi jo syksyllä. Lisäksi seuralla oli ahkerasti harjoitelleet pikkutyttöjen ja -poikien joukkueet, jotka keskittyivät oppimaan lajin saloja harjoittelemalla ja jättämällä sarjaan osallistumisen vielä tuleville vuosille.

Tulevaan vuoteen Coach Team jatkaa luottavaisesti vähintäänkin samoilla joukkuemäärillä kuin edelliskaudellakin. Seuran puheenjohtajana edelliset kaksi kautta toiminut Teemu Vepsäläinen pohtii vielä jatkoaan siviilikiireidensä vuoksi. Johtokunnan jäsenistä jatkamassa ovat ainakin Kati Miettinen, Joni Kortelainen, Virpi Hartikainen ja Marko Ritoranta. Seuran sihteerinä jatkaa Pekka Huisko ja rahastonhoitajana Riitta Räsänen.

Samuli Väyrynen on Coach Teamin paras pelaaja kaudella 2012-2013

Lauantaina 11.5 pidetyssä vuosikokouksessa palkittiin myös totuttuun tapaan kuluneen kauden parhaita pelaajia. Vuoden pelaajan palkinnon pokkasi 18-vuotias edustusjoukkueen puolustaja Samuli Väyrynen, joka on parissa vuodessa noussut junioripeleistä yhdeksi edustusjoukkueen takalinjojen tärkeimmistä tukipilareista. Vuosikokouksessa matkaan laskettiin myös toinen kiertopalkinto, Pekan pytty, joka jaetaan vuosia kestäneestä esimerkillisestä toiminnasta Coach Teamissa. Ensimmäisenä nimensä pyttyyn sai Jussi Nevalainen.

Coach Team ry:n vuosikokouksessa palkitut:

Pikkupoikien joukkue: Jose Nekkonen ja Eetu Pirinen
Pikkutyttöjen joukkue: Emma Tuononen ja Sanna Maria Tuononen
2000-synt. juniorit: Peetu Karhinen ja Konsta Kaakkunen
1998-synt. juniorit. Jesse Kukkonen ja Matti Pehkonen
Miehet II-joukkue: Toni Räsänen ja Marko Ritoranta
Miehet I-joukkue: Paavo Huisko ja Ville Miettinen

Valmentajapalkinnot: Ismo Naakka, Virpi Hartikainen, Seppo Heiskanen, Petri Ruotsalainen, Jussi Huttunen, Harri Kaakkunen, Seppo Naakka

Toimitsijapalkinnot: Arttu Naakka, Toni Räsänen, Marko Ritoranta, Jussi Nevalainen

Pekan pytty: Jussi Nevalainen

Seuran paras: Samuli Väyrynen

Vuosikokouksen aluksi IF vahinkovakuutusyhtiön edustaja kertoi pelikauden 2013-2014 vakuutusasioista. Lisäksi vuosikokouksessa päätettiin seuran kesäajan aktiviteeteista. Coach Teamin ja HooPeen yhteinen pesisvuoro on keskiviikkoisin klo 18.00 koulun kentällä. Lisäksi kesäkuun 8. päivänä kamppaillaan seuran frisbeegolfmestaruudesta kello 15.00 alkaen koulukeskuksessa. Perinteisten nurmi- ja katusählyturnausten ajankohta on avoin, mutta asiaa selvitellään Esa Räsäsen johdolla.

 

Kommentit 

 
#1 Runtunen 19.05.2013 15:04
Missä mun pytty on?
Lainaa