V-divisioonan sarjakausi pärähtää käyntiin lauantaina Joensuussa. Coach Team II on ottanut tavoitteekseen luonnollisesti sarjan kärkisijat.

Edelliskausi päättyi joukkueen osalta karmaisevaan pettymykseen, kun sarjanousu luisui käsistä hyvästä talvesta huolimatta. Kun myöskään kabinetissa nelosdivisioonan paikkaa ei juukalaisreserville saatu pelattua, oli monen kokeneen pelimiehen motivaatio pahasti hakusessa. Kesä teki kuitenkin terää ja joukkue lähteekin lauantaina käynnistyvään sarjaan itseluottamusta uhkuen.

- Jokaista ottelua lähdemme voittamaan sarjanousun ollessa ainoa tavoitteemme. Muulla ei ole mitään väliä, joukkueen valmennustroikkaan yhdessä Petteri Lampisen ja Jussi Nevalaisen kanssa kuuluva Teemu Juntunen tiivistää joukkueen kristallinkirkkaan tavoitteen.

Juntunen oli viime kaudella joukkueen kantavia voimia ja sijoittui sarjan pistepörssin kärkikymmenikköön lähes 50 tehopisteellään. Mies on enää kuuden maalin päässä kakkosjoukkueen kaikkien aikojen maalintekijän, Ville Nevalaisen, 134 maalista, joten hyvin todennäköistä on, että jo alkukaudella jokin ottelu keskeytyy juhlallisuuksien vuoksi "Daven" siirtyessä omille maaliluvuilleen. Pistepörssin kärkisijaa ylivoimaisesti pitävä Nevalainen saa tosin olla kokonaispistevaltikan suhteen vielä tovin aivan rauhassa.

Tiukkaa kuntokuuria koko kesän vetänyt Juntusen tutkapari Petteri Lampinen on kärsinyt alaraajavammasta ja miehen osallistuminen avausturnaukseen ratkeaa lauantaiaamun verryttelyissä. Kunnossa ollessaan myös viime kauden pistekunkku "Lampo" kykenee jälleen hänelle vaatimattomaan 50 pisteen kauteen.

Kakkosjoukkueen runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa nousuhaaveiden kariutumisen aiheuttamasta pettymyksestä huolimatta. Viime kaudella lainapelaajina olleet Josban B-juniorit ovat siirtyneet takaisin juniorisarjoihin hakemaan vauhtia ja kovuutta miesten pelejä varten. Heidän täyttämiään aukkoja paikkaavat mieluisat paluumuuttajat - edustusjoukkueessa komean uran tehnyt Juha Gröhn, niin ikään ykkösjoukkueesta siirtynyt "alasarjojen Tedy Salutskij" Aleksi Nevalainen, sekä muutaman välivuoden jälkeen joukkueeseen palannut Sasa Petrovic.

Maalin suulla nähdään myös uutta verta Jussi Huttusen kantaessa torjuntavastuuta. Nuorella miehellä on edessään kova näytön paikka, sillä tämä juukalaisen maalivahtilegendan Timo "Hude" Huttusen poika on lauantaina pelattavassa turnauksessa ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa Coach Teamin maalin suulla.

Puolustuksessa vastuuta kantavat tutut nimet kapteeni Samu Gröhnin johdolla. Myös Toni Räsäsen ja Eetu Kaakkusen panos juukalaisten oman pään pitävyydessä tulee olemaan kauden aikana suuri. Hyökkääjistä jatkosopimukseen nimensä rustasivat myös Joni Pursiainen sekä Marko Ritoranta. Joukkueen täydentää nuori ja lupaava Ismo Naakka, joka paikkailee muiden pelaajien poisjääntejä ollen monipuolisena ja periksiantamattomana pelaajana oiva lisä joukkueen rosteriin.

Yhdeksän joukkueen sarjaan on tullut kaksi uutta joukkuetta viime vuoteen nähden. Nelosesta alaspäin tuli kontiolahtelaisen LeBa-96:n kolmosjoukkue ja kokonaan uutena tuttavuutena sarjassa nähdään nurmeslainen Pelimiehet. Juuka-Nurmes-naapurisodan hengessä on siis luvassa huikeita vääntöjä viitosdivisioonan sarjapisteistä!

Avausturnauksessa vastaan asettuvat Valtimon Vasama sekä outokumpulainen SBH. Petteri Lampisen mukaan on pettymys, mikäli avausturnauksen jälkeen ei pistesarakkeessa komeile neljää pistettä.

- Yksi huolenaihe on tietysti oma pelikuntoni, mutta uskon jätkien pystyvän hoitaman homman siltä osin kotiin, ettei jossitteluille jää sijaa.

Kaikkiaan 8 turnausta käsittävä runkosarja päättyy maaliskuun loppupuolella Polvijärvellä pelattavaan turnaukseen.

 

Kommentit 

 
#4 nälkäinen 12.10.2013 09:35
lie interillä grilli kuumana?
Lainaa
 
 
#3 pasukka 12.10.2013 08:23
tsemppiä pojille kauteen! kakkonen on ykkönen!
Lainaa
 
 
#2 tedi 11.10.2013 15:32
voitele vaan sinä jorkki ittees äläkä rupee siinä
Lainaa
 
 
#1 Jorkki vuan 11.10.2013 10:32
Tedy Salutskilla taitaa olla voitelu sun muu mielessä ku tippuu alempaan taistelukehään, aijai
Jorkilla oli taukkoo ku piti omat muijasotkut selvitellä
Tiällä tuas kuitennii!!!!
Lainaa