Kontiolahdella kontattiin oikein urakalla. Sunnuntaipäivän ratoksi pelatussa V-divarin turnauksessa Coach Team II otti pataan sekä Kuntokerholta että OuPa II:lta.

Mielikuvituksetonta ja aneemista. Näillä sanoilla voisi luonnehtia koko reservien päivää, vaikka jälkimmäisenä pelatussa ottelussa OuPan kakkosnippua vastaan muutamia hyviä hetkiä nähtiinkin. Varsinkin avausottelu Kuntokerhoa vastaan oli semmoista taaperrusta, että ihan hävettää. Syytä heikkoon turnaukseen pohdittiin porukalla kopissa pelin jälkeen ja päätettiin laittaa tappiot Naakan Ismon piikkiin. Joukkueen pelillinen liideri ei ollut nimittäin sunnuntain karkeloissa mukana.

Kuntokerho ei ollut enää sellainen nimensä kaltainen hölkkäporukka, mihin oltiin takavuosina totuttu. Monella juukalaispelurilla alkoikin maila täristä käsissä, kun huomattiin, että nehän pirulaiset juoksevat. Joukkueen panostuksesta tämänkautiseen vitosdivariin kertoi sekin, että penkin takana ohjeita jakoi pikkutakkiin pukeutunut valmentaja fläppitaulunsa kanssa. Silläkö lie sitten ero kentälläkin selittynyt.

Oli miten oli, mutta Kuntokerho karkasi jo avauserässä 3-1-johtoon, kun kakkosjoukkueen pelurit unohtivat järjestään miehet takatolpille vapaiksi. Erän ainoan juukalaismaalin läväytti Marko Ritoranta Sasa Petrovicin poikittaispassista.

Teemu Juntunen toi toisen erän alkajaisiksi Coach Teamin maalin päähän, mutta Kuntokerho tuplasi jälleen johtonsa hetkeä myöhemmin. Tämän jälkeen alkoi hiukan tasaisempi jakso, jossa myös juukalaisilla oli omat paikkansa maalintekoon. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin Kuntokerhon 4-2-johtolukemissa.

Takaa-ajoa värittivät muutamat hukatut maalintekotilanteet ja oikeammin se, etteivät juukalaiset oikeastaan missään vaiheessa saaneet laukauksiaan lentämään maalille saakka. Lopullinen ratkaisu nähtiin noin viitisen minuuttia ennen loppua.

Ensin Kuntokerho-peluri nappasi juukalaispuolustajan mailan omiin käsiinsä pallontavoittelutilanteessa ja hetkeä myöhemmin samainen pelimies tarjosi oman mailansa lapaa Joni Pursiaisen purukalustoon. Coach Teamin protestoidessa ottelun tuomari päätti sitten laittaa boksiin Juha Gröhnin mailaan lyönnistä. Pitkään ei Kuntokerholaisilla nokka tuhissut, ja lukemat 5-2:een muuttanut yv-osuma ratkaisi pelin.

No eipä tuostakaan tappiosta kannata ketään muuta syyttää kuin itseään. Yksinkertaisesti tuolla asenteella ja liikkeellä ei vain napsittaisi pisteitä edes puulaakissa.

Toisessa ottelussa asenne oli kyllä kohdillaan ja pelikin kulki ajoittain mukavan näköisesti, mutta vastustaja OuPa II:n hyväksi on sanottava, että joukkueen tehokas karvaus väsytti 9 kenttäpelaajalla pelannutta Coach Teamia siinä määrin, että jo toisen erän puolivälissä jokainen juukalaispeluri alkoi vääntää vaihtojaan tajunnan rajamailla.

Maalittoman avauserän jälkeen Coach Team otti ottelussa kuskin paikan Juha Gröhnin ja Sasa Petrovicin osumilla. OuPa kavensi välissä, mutta kautensa avanneen Petteri Lampisen maali vei Coach Teamin jälleen kahden maalin johtoon. OuPa tuli kuitenkin Coach Teamin kakkoserän lopun nukahduksen ansiosta jälleen maalin päähän ja päätöserään lähdettiinkin tilanteesta 2-3.

Kolmannen erän aluksi tehtiin juukalaista salibandyhistoriaa. Dave Juntunen ei erehtynyt läpiajostaan, vaan vei Coach Teamin kahden maalin johtoon. Maali siirsi samalla miehen kakkosjoukkueen all-time maalipörssin piikkipaikalle Ville Nevalaisen ohi ja salamavalojen välke maalin jälkeen olikin Kontiolahden liikuntahallissa käsittämätöntä.

Kissa-hiiri-leikki jatkui kuitenkin jo minuuttia myöhemmin, kun OuPa pääsi kaventamaan pelin. Viimeiselle viisiminuuttiselle mentiin vielä Coach Teamin johdossa, mutta OuPan poppamies Mauri Pursiaisen aikalisä muutti pelin kulun. Coach Team-puolustuksen erikoisvartioinnissa ollut pistelinko Tero Mustonen paini maalin edestä pelin tasoihin ja sitä seuranneesta aloituksesta vapautti Mika Lämsän maalintekoon. 40 minuuttia pimennossa pidetty Mustonen ratkaisi pelin lopullisesti seuraavassa vaihdossa tekemällä loppulukemiksi 6-4. Kolme maalia siis puoleen minuuttiin ja kiitos ja näkemiin.

Lopussa Coach Team pääsi vielä ylivoimalle, kun Aleksi Nevalainen kolattiin päädyssä laidan yli, mutta ylivoima oli taas sellaista vippailua, että eipä tainnut OuPa-vahdin tarvita puuttua peliin kertaakaan. Näin ollen Coach Team II kärsi siis toisen karvaan tappion putkeen.

Seuraavan kerran vitosdivaria pelataan kahden viikon kuluttua Outokummussa. Siihen asti luonnollisesti treenataan kovaa ja pidetään kriisipalavereita kurssin kääntymiseksi.

Kommentit 

 
#1 Ex-Ex 03.11.2013 20:57
Heittäkää ne juoppovötkylät jo pihalle siitä porukasta, tulisi ryhtiä koko jengiin.
Lainaa