Jos edellisturnauksen jälkeen manattiin Coach Team II:n leirissä luokatonta pelaamista, niin eipä ollut parin viikon tauko juuri edistysaskeleita tuonut. Lauantaina pelatusta Outokummun turnauksesta oli kotiintuomisina häpeällinen murskatappio LeBan kolmosjoukkueelle ja leikitellen tullut voitto nurmeslaisista Pelimiehistä.

Turnauksen avausottelu LeBa-96:n organisaation kolmosjoukkuetta vastaan alkoi suoraan sanottuna katastrofaalisesti. Tai oikeastaan juukalaisten osalta se alkoi kymmenisen minuuttia aloitusvihellyksen jälkeen. Tuossa vaiheessa LeBa oli paukutellut tosin taululle jo tylyt 0-7-numerot.

Välillä kokeiltiin hakea uutta puhtia aikalisänkin kautta, mutta eipä tuostakaan paljon hyötyä ollut. Sen verran tehtiin muutoksia, että puolustuksen ripeäjalkainen kaksikko Ismo Naakka - Sasa Petrovic nostettiin tuomaan ryhtiä hyökkäyspeliin. Heidän tilalleen tiputettiin  Nevalaisen veljekset Jussi ja Aleksi, jotka ehkä saivatkin vähemmän tuhoa aikaan nimenomaan puolustajan tontilla.

Loppujen lopuksi ottelu päättyi kontiolahtelaisten murskaavaan 3-11 (1-7, 2-2, 0-2) -voittoon. Juukalaisten tehomiehiä olivat Ismo Naakka (1+1), Samu Gröhn (1+1),  Jussi Nevalainen (1+0), Aleksi Nevalainen (0+1). Peli oli kaikessa huonoudessaan jopa niin huvittavaa katsottavaa, että yhdessä tuumin päätettiin, että mikäli seuraava kamppailu hävitään, niin seuraavaksi etsitään peliaikaa puulaakista.

Jos jotain positiivista tuosta ottelusta hakee, niin kenenkään Coach Team-pelurin tuskin tarvitsee vaivata päätään ja rukata aikataulujaan uusiksi LeBan riveissä pelanneen salibandymaajoukkueen päävalmentajan Petri Kettusen maajoukkueleirikutsujen vuoksi.

Toisessa ottelussa vastaan asettui sarjan pelkillä tappioilla käynnistänyt uusi tuttavuus Pelimiehet Nurmeksesta. Coach Teamin rosteri pieneni tähän kamppailuun pelkästään 8 kenttäpelaajaan ja pelin henki olikin pitää palloa ja rakennella rauhallisia hyökkäyksiä vastustajan karvauksen läpi.

Osittain tuo suunnitelma toimikin, mutta toisekseen aina ei kyllä jaksettu juosta puolustamaan pallonmenetyksen jälkeen, minkä vuoksi Coach Teamin kassarina pelannut "Rostuvin Karri Rämö"  Toni Räsänen joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa seitsemän kertaa. Onneksi itse onnistuttiin vielä puolet useammin ja päästiin juhlimaan kauden kolmatta voittoa lukemin 7-14 (1-3, 3-4, 3-7).

Pistenikkareina kunnostautuivat Petteri Lampinen (5+2), Dave Juntunen (4+2), Jussi Nevalainen (0+4), Samu Gröhn (2+1), Joni Pursiainen (2+0), Aleksi Nevalainen (1+1) ja Ismo Naakka (0+2).

Mainittakoon vielä, että tässä ottelussa Samu Gröhn ja Jussi Nevalainen luutivat täydet 45 minuuttia puolustajan tontilla. Virtaa ja jalkoja olisi kuulemma riittänyt tuossa tempossa vielä kahteen samanlaiseen matsiin. Miehiä vaivasi ainoastaan närästys pelien välissä nautittujen maukkauden kebabannosten johdosta.

Pelimiehet kyllä juoksivat ja antoivat välillä kovaakin painetta, mutta vielä on Nurmeksen pojilla jonkun verran tekemistä, että ensimmäinen voitto virallisissa peleissä näkee päivänvalon.

Seuraavan kerran Coach Team II on tulessa kotiturnauksessa. Juuassa tätä vitosdivarin huippusalibandyä päästään näkemään lauantaina 7.12.

Kommentit 

 
#4 jare 21.11.2013 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=l7e5kboooxg
Lainaa
 
 
#3 Peltsu 18.11.2013 19:03
Mhitä haistakaa v***u!
Lainaa
 
 
#2 Oldroad 18.11.2013 16:20
Koska juopotellaan, ainiin joka päivä
Lainaa
 
 
#1 Abc työntekijä 18.11.2013 00:32
Oisko teillä papereita näyttää?
Lainaa