Kotiturnauksesta jäi käteen runsasmaalinen selkäsauna ja viime hetken maalilla kärsitty tappio. Tällä menolla kakkosjoukkue pääsee tuulettelemaan kauden lopussa Pohjois-Karjalan huonoimman salibandyjoukkueen titteliä.

Neljän pisteen avausturnauksen jälkeen kakkosjoukkueen meno on hyytynyt pahemman kerran. Viime aikoina ei ole pisteitä juurikaan ropissut ja pelin taso on tapaillut lähinnä kivimiesten vuoron pelejä, jos niitäkään. Ei oikein jakseta juosta, pallo ei pysy lavassa ja miehetkin karkailevat jatkuvasti maalintekoon. No totta tietysti on se, että niin pelataan kuin harjoitellaan.

Aamun ensimmäisessä pelissä Coach Team II sai salibandyn oppitunnin naapurikylän Polvijärven KLC:n kakkosjoukkueelta. Hyvin liikkunut ja tarkasti laukonut joukkue korjasi ottelusta voiton lukemin 8-2 (2-0, 4-0, 2-2).

Tuossa kamppailussa varsinkin toinen erä oli niin pohjanoteeraus, että erätauolla kiiteltiin ainoastaan sitä, ettei kovinkaan moni juukalainen ollut vaivautunut paikalle seuraamaan nöyryytystä. Tästä sisuunnuttiin ja pienten ketjumuutosten ansiosta saatiin myös hieman peliä aikaan. Kolmas erä menikin maalien suhteen tasan, Sasa Petrovicin ja Teemu Juntusen vastatessa Coach Teamin maaleista. Syöttäjänä molemmissa maaleissa toimi pikkujouluihin toisen pelin alkaessa karannut Petteri Lampinen.

Toisessa pelissä kohdattiin viime kaudelta tuttu SBS Spirit, joka on saanut vahvistuksia riveihinsä viime kauden jälkeen. Alku menikin puhtaasti joensuulaisille, sillä peli oli juukalaisnäkökulmasta melko nöyryyttävillä maaleilla jo 0-2 ennen kuin moni juukalaispelaaja ehti kunnolla huomata pelin alkaneenkaan.

Tämän jälkeen heräiltiin pikkuhiljaa ja saatiin kirittyä tilanne 2-3:een ennen ensimmäistä taukoa. Maalintekijöina toimivat Sasa Petrovic sekä ykkösvitjaan komennuksen saanut Joni Pursiainen. Pursiainen jatkoi maalitalkoita toisessa erässä tuomalla joukkueen tasoihin. Toiselle erätauolle mentiin jopa johtolukemissa kun Dave Juntunen iski Coachin 4-3-johtoon.

Kolmannessa erässä SBS Spirit tuli yllättäen tasoihin ja ohi melkein erän alkajaisiksi. Vielä enemmän yllättäen Coach Team toipui tästä ja tuli vuorostaan tasoihin ja meni ohikin Sasa Petrovicin ja C-junnuista nostetun Sami Turusen ekalla miesten sarjojen maalilla. Varsinkin Petrovicin maali kelpaa kyllä vitosdivarin hulvattomiin higlighteihin. Pallo pomppasi korkealle laukauksen jälkeen ja putosi kiusallisen hitaasti loppujen lopuksi maaliviivan paremmalle puolelle.

Sitten se tapahtui, totta kai. SBS Spirit tuli kahdella täysin identtisellä maalilla tasoihin ja ohi. Jälkimmäinen maali syntyi viimeisellä minuutilla, joten taas jäi juukalaisille mietittävää saunan lauteille.

Nyt vedetään kaikeksi onneksi huilia joulunpyhien yli ja palataan asiaan jälleen vuoden 2014 puolella.

Kommentit 

 
#5 urmas 12.12.2013 15:28
ei helv. pojat!
Lainaa
 
 
#4 hävettää 08.12.2013 18:38
aika karmeat pelit oli kakkosukoilla, kakkos nimi ei tule turhaan sieltä se todellakin on. PULIUKOT pois joukkueesta niin ilmekkin paranee pelit sitä mukaa
Lainaa
 
 
#3 JP kusela 08.12.2013 01:33
tais olla poijjilla jo piparit ja tortut mielessä. ei se väärin ole!
Lainaa
 
 
#2 velli 07.12.2013 22:02
paremman molken te tarviitte myös.
Lainaa
 
 
#1 Yks misu kuopiosta 07.12.2013 21:49
Päävalmentajall e kenkää ja uutta tilalle. Tietäisin yhden jolla ois näyttöjäkin ;)
Lainaa