Hienosti onnistuneiden karsintaottelujärjestelyiden ja yleisen mielipideilmaston perusteella salibandyseura Coach Team on tehnyt merkittävän päätöksen seuran tulevaisuuden kannalta.

Coach Team siis vaihtaa paikkakuntaa. Divarikarsinnoista saadun myönteisen palautteen perusteella joukkue vaihtaa kotipaikkaa, kotiareenaa ja yhdistyy samalla V-divisioonassa pelaavan nurmeslaisen Pelimiehet-joukkueen kanssa.

Coach Teamin edustusjoukkue pelaa kauden 2014-2015 kaikki kotiottelunsa Nurmeksen PielisAreenalla. Kotihallin lopullinen nimi on kuitenkin vielä päätännän alla, sillä on väläytetlty mahdollisuutta, että PielisAreenaa markkinoitaisiin Coach Teamin toimesta jollakin muulla nimellä. Nimikilpailu järjestetään mahdollisesti sivuillamme lähempänä kauden alkua.

Coach Teamin juniorijoukkueiden ottelut tullaan jatkossakin järjestämään Juuassa. Sen sijaan muutos koskettaa myös seuran kakkosjoukkuetta V-divisioonassa, joka sulautetaan yhteen Pelimiesten kanssa. Näillä näkymin joukkueen runko tulee muodostumaan Pelimiesten pelaajista, sillä joukkue voitti maaliskuussa pelatun keskinäisen kohtaamin selvin lukemin 8-3.

Coach Teamin päävalmentajana päättyneellä kaudella toiminut Ismo Naakka on tällä hetkellä ilman sopimusta, eikä hän suostunut tuoreeltaan kommentoimaan uutista. Naakka neuvottelee tiettävästi valmentajapestistä useamman eri liigajoukkueen kanssa.

Nurmeksessa tieto Coach Teamin siirtymisestä on otettu vastaan iloiten. Kausikortteja on varattu jo kymmenittäin, joten jatkossakin halli tulee mitä luultavimmin olemaan täynnä Coach Teamin otteluissa.

 

Kommentit 

 
#7 toimihlö 12.04.2014 18:09
Tottahan tämä on. Katseet kohti ensi kautta.
Lainaa
 
 
#6 urpo 10.04.2014 21:38
olisiko edelliseen kysymykseen saada vastaus esim.joltain coach teamin toimihenkilöltä .jos ei ole niin kiitos.uhvelo voi kepittää ihteensä kanaaliin.
Lainaa
 
 
#5 uhvelo 09.04.2014 23:21
Eihän internetissä julkaistu teksti voi olla pitämättä paikkaansa, ajattelematon ajoitus aprillipäivän läheisyydessä vaan sai jonkun luulemaan tätä huumoriksi. Kannattaa jo ottaa peliareenan vahtimestariin yhteyttä ja varailla kausikorttia.
Lainaa
 
 
#4 utelias 07.04.2014 09:49
pitääkö tuo pelien siirto paikkaansa vai oliko pelkkä aprillipila koko juttu?uskoisin ainakin että tekisi hyvää jos pelit siirtyisivät kunnon saliin.
Lainaa
 
 
#3 keekelberg 02.04.2014 15:11
tuleeko nimeksi koutsin pelimiehet?
Lainaa
 
 
#2 Enska 02.04.2014 08:51
Mun mielestä tosi hyvä uutinen että aletaan tehdä yhteistyötä Nurmeksen kanssa! Toi Naakan valmentapestiju ttu = hyvä aprillipila!
Lainaa
 
 
#1 pökkelö 01.04.2014 19:33
Meni täydestä toiseks viimeseen kappaleeseen asti :D
Lainaa