Lauantaina 28.10 pelattiin naisten kauden toinen turnaus varkaudessa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui PaLa joensuusta.Coachin peli oli alkuun kateissa ja vastustaja siirtyikin 0-1 johtoon heti erän alussa ajassa 01.16.Pikku hiljaa peli alkoi sujua ja peli siirtyä vastustajan maalille ja tulostakin syntyä. Pallo liikkui sovitusti ja vastustajan verkko heilui. Kahden erän jälkeen peli Coachille 5-1.


Kolmanteen erään lähdettiin jatkamaan pelin parantamista mutta toisin kävi. Peli oli ajoittain huolimatonta ja osittain omanpään virheitten seuraksena PaLa teki ansaitusti kolme maalia kolmeen minuuttiin ja tuli jo maalin päähän. Valmentaja oli pakotettu ottamaan aikalisä ja muistuttamaan että peli kestää täydet kolme erää. Pelin loppu hoidettiinkin kunnialla ja 5-4 voitolla avattiin kauden voittotili..!!
Tunnin tauon jälkeen vastaan tuli harjoituspelissä kertaalleen kohdattu Kaavin Kaiku.

Tähän peliin saatiin jo parempi alku ja Kaiku joutui heti erän alkuun alivoimalle. Ylivoimapeli oli kuitenkin lukossa ja Kaikulais pelaaja karkasi alivoimalla läpiajoon ja viimeisteli hallitusti 0-1 Kaavilaisille. Tässä vaiheessa toimitsijat huomasivat että jäähyllä istuvaa Kaikun pelaajaa ei löytynytkään sähköisestä pöytäkirjasta. Tuloksena punainen kortti ja 5+20.Ylivoimapeliä saatiin siis harjoitella lähes 7 minuuttia ja kaksi ylivoimamaalia saatiinkin aikaiseksi.
Tämä erikoinen tapahtuma jotenkin lamaannutti vastustajan ja koko peli olikin sitten täysin Coachin hallintaa.Välillä näyttäviäkin maaleja takoneet naisemme ja tyttömme voittivat pelin 9-2.

Näin ollen suurimmalta osin C-tyttö ikäisistä pelaajista koostuva joukkueemme sai kotimatkalle täydet 4 pistettä mukaan.Kahden turnauksen jälkeen pistepörssin top 10.stä löytyy kolme Coach teamin pelaajaa, Virpi Hartikaisen johtaessa sarjan pistepörssiä..!

Sarjan tilastot löytyvät täältä:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-sk-n3d-05/2660