F1 juniorit aloitti 29.10 kautensa Kontiolahdella pelatussa turnauksessa. Pojat jatkoivat siitä mihin keväällä jäivät ja napsivat kolme hienoa voittoa

 

F1 juniorit aloitti tänään kautensa Kontiolahdella pelatussa turnauksessa. Pojat jatkoivat siitä mihin keväällä jäivät ja napsivat kolme hienoa voittoa!

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Varta varkaudesta. Peli lähti heti alkuunsa pyörimään hienosti ja pelin hallinta oli selkeästi Coachilla. Varta pystyi koko pelin aikana vain muutaman kerran hätyyttelemään Mikon vartioimaa maalia. Torjuntoja kuitenkin tuli 10 kappaletta. Kauden avausmaalin Coachille pääsi täräyttämään Nicholas Nevalainen. Hieno onnistuminen heti alkukauteen josta poika saa varmasti lisäintoa pelaamiseen! Tästä maalista maalihanat aukesi ja onnistumisia kirjattiin monelle pojalle. Maaleja mätettiin 15! Pelin lopputulos 15-2 Coachille!

Toinen peli pelattiin aivan uutta vastustajaa vastaan, joka saapui Joroisilta. Ottelu oli jälleen täysin meidän hallinnassa ja Pietu maalilla sai olla lähes kylmillään. Torjuntoja pelissä jossa pelataan 2x15 min. Tuli neljä kappaletta! Ottelussa onnistumiset jakautuivat jälleen laajalle rintamalle ja joukkueen nuorimmatkin pääsivät maalien makuun. Tuomittiinpa meille ottelussa yksi rangaistuslaukauskin, mutta tällä kertaa maalivahti veti pitemmän korren. Ottelun lopputulos 16-2 Coach teamille.

Viimeisessä pelissä olikin sitten ihan eri meininki kuin kahdessa ensimmäisessä. Vastassa oli LeBa-96 -09 Joka tiedettiin vaikeaksi vastustajaksi jo viime vuoden peleistä. Peli olikin odotetun "lämmin" ja tuomarit joutui puuttumaan peliin aktiivisesti heti alkuminuuteista lähtien. Otteet oli molemmin puolin kovia, mutta ylilyöntejä ei onneksi kumminkaan nähty ja peli pelattiin tasaisesti vääntäen loppuun saakka! Päivän kovin ja tasokkain peli myös tuomareiden mielestä! Kovan väännön jälkeen Coach pääsi juhlimaan 5-3 voittoa ja Mikolle 24 torjuntaa maalilla. Torjuntoihin mahtui niin perustorjuntoja kuin myös useampia "game savereita"!

Hienoa peliä joukkueena läpi turnauksen! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia jotka pelataan 26.11. Kuopiossa Ylä-Pyörön koululla.

Päivän pisteet:

Otto 9+6
Onni 8+1
Joona 5+4
Antto 5+2
Miko 3+0
Pietu 2+1
Santeri 2+0
Tuukka 0+2
Niksu 1+0
Niilo 1+0
Toivo 0+1