Kaakkois-suomen ja savokarjalan aluesarjan toinen turnaus pelattiin 4.11 Sport Forum Mikkelissä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui viime kaudelta tuttu Sudet Kouvolasta. Coach team otti pelin hallintaan heti ensi sekunneilta ja peliä pelattiin käytännössä koko pelin ajan kouvolalaisten kenttäpuoliskolla. Kaikki kentälliset onnistuivat maalien teossa ja ottelu keskeytyikin ajassa 35.04 Coach Teamin tyttöjen voittoon 12-0. Kohokohtina pelistä voisi nostaa Nina Hirvosen onnistunut rangaistuslaukaus ja kapteenimme Sanni Toivasen hattutempun! Kaikkiaan 8 tyttöä onnistui pelissä maalinteossa. Vastustaja ei ollut missään nimessä niin huono kuin numerot kertovat. Kehitystä viime kauteen on tullut pelissä heillekin. Tällä kertaa saimme vain onnistuneella pelillä heidät näyttämään huonommilta kuin he ovat.

Toisessa pelissä kohtasivatkin tähän asti tappiottomat joukkueet kun vastaan asettui Sb Heinola.
Ensimmäinen erä osoittikin että peli on kovatasoisin mitä tällä kaudella oltiin tähän mennessä pelattu.
Erätauolle mentiin iida Hartikaisen maalilla 1-0 johdossa.
Toisessa erässä Sb Heinola lisäsi vauhtia ja hallitsi peliä mutta Coachin tytöt sinnittelivät vastahyökkäyksillä pelissä mukana. Peli 3-4 vastustajalle kahden erän jälkeen.
Kolmannessa erässä johtoasema vaihtui puolin ja toisin.
Voitto oli jo Coach Teamin hyppysissä mutta Sb Heinola tasoitti pelin väkisten 6-6 ajassa 44.41. Tulos oli hetken pieni pettymys mutta varmasti oikeutettu pelitapahtumiin nähden. Kumpikin joukkue jatkaa siis tappiottomana sarjaa kolmen viikon kuluttua.
Tehopisteitä Coachilaisista eniten keräsivät tässäkin pelissä hattutempun tehnyt Sanni ja kaksi maalia saalistanut Iida.

Pelin jälkeen Sb Heinola teki protestin koska meillä oli pelissä neljä Y-pelaajaa. Me olimme hakeneet kauden alussa liitolta poikkeuslupaa peluuttaa kaikkia neljää -02 syntynyttä pelaajaamme tänä vuonna sallitun kahden sijasta. Ja kilpailuvaliokunta oli poikkeusluvan meille myös myöntänyt. Liitto ei ollut kuitenkaan vielä asiasta muita joukkueita informoinut joten vastustaja teki niin kuin heillä oli oikeus tehdä. Asia kyllä selvitettiin yhdessä tuomareitten ja vastustajan valmentajan kanssa pelin jälkeen. Liitosta myös maanantaina oltiin meihin yhteydessä ja ilmoitettiin että asiassa ei ole mitään epäselvää.