Käyttiinpä poikain kanssa Kajjaanissa! Pelit sujuivat hienosti jälleen kerran, vaikka ei pelattukaan aivan täydellä miehistöllä yhden sairastapauksen vuoksi. Päivä sisälsi taas kolme peliä jotka pelattiin KallSi keltaista, Leba 96 heartsia ja Papasta vastaan.

Ensimmäisessä pelissä vastustajaksi tuli KallSi keltainen Sonkajärveltä. Vastustaja oli tällä junioritasolla uusi, joten tiedot heidän peleistä perustui ainoastaan liiton sivuilta löytyviin edellisten turnausten tuloksiin. He olivatkin pelanneet syyskauden tasaisesti saavuttaen neljä voittoa, neljä tappiota ja yhden tasapelin. Tästä päättelimme, että pojilla on pelissä hyvät saumat voittoon, kun vaan pelaavat omalla tasollaan. Ennen peliä kopissa sovimme, että aloitamme pelin kovasti paineistamalla eikä lähdetä peruuttelemaan. Pelitaktiikkaa toi tulosta heti ensimmäisellä minuutilla, kun Miko pääsi tärskäyttämään vapaasti parhaalta vetosektorilta pallon ensimmäisen kerran reppuun. Reilun kuuden minuutin jälkeen peli olikin sitten siinä tilanteessa, että vastustaja sai ottaa yhden ylimääräisen pelaajan kentälle, koska maaliero oli neljä maalia (5-1). Vaikka pelattiin loppu peli alivoimaa, pojat paukuttivat säännöllisin välein palloa verkkoon ja pelin loppulukemiksi muotoutui 11-5 voitto Coachille. Otolla jälleen totutun pehmeät kädet ja joukkueen tehokkain pelaaja.

Otto 5+2
Miko 1+3
Joona 2+1
Onni 1+2
Antto 2+0
Niilo 0+1
Pietu 0+1 ja 18 torjuntaa

Toinen peli pelattiin ”tuttua” vastustajaa vastaan, kun vastaan asteli tällä kaudella jo toistamiseen Leba 96 hearts. Peli oli tasaista ja tilanteita syntyi molempiin päihin kenttää, mutta meidän poikien viimeistely oli tehokkaampaa ja tilanteessa 4-0 Coachille, Leba sai yhden ylimääräisen pelaajan kentälle. Tämän jälkeen peli tasoittui entisestään ja Leba sai kavennettua pelin aivan viime sekunneilla tilanteeseen 5-3, joka jäi myös lopputulokseksi. Leba sai luotua vaarallisia tilanteita pitkin peliä, mutta loistovireessä ollut Miko napsi useita maukkaita torjuntoja, ja sellaisethan lisää koko joukkueen taistelutahtoa. Tehoista vastasi tässä pelissä hyökkäyspari Salmi-Lehikoinen, tehden pelin kaikki maalit syöttöineen!

Otto 4+1
Onni 1+3
Miko 27 torjuntaa

Kolmatta ja turnauksen viimeistä peliä olikin sitten odotettu puolikas kausi. Kentän toiseen päätyyn asettui odotettu ja poikien toimesta hieman jännitetty vastustaja, kotijoukkue Kajaanin Papas! Miko tuumasi jo edellisenä iltana, että ”jännittää huominen turnaus, tai oikeastaan sen viimeinen peli Papasta vastaan”! Viime kauden Kajaanin reissulla Juuka voitti Kajaanin vaivaisen yhden maalin erolla 3-2. Ja tänä vuonna Papasilla oli melkein yhtä vihreä suora tuloksissa kuin coachillakin, joten kaikki tiesi, että nyt pitää pelata hyvin, tarkasti ja kovasti! Pelin teemana oli tässäkin pelissä, että ei lähdetä peruuttelemaan vaan lähdetään pelaamaan rohkeasti! Peli osoittautuikin aivan yhtä kovaksi kuin osaisimme etukäteen odotella. Tilanteet vaihtelivat tiuhaan päästä päähän ja pelissä nähtiin hienoja pelisuorituksia ja puolustuspäässä uhrautuvuutta vetojen eteen. Jaksettiin juosta kajaanilaisten kanttaukset pois ja maalivahdin edestä raivattiin palloa millä ikinä siihen vaan osuttiin! Mikolta aivan huikea peli maalilla ja siitä sai arvostuksen vastustajan valmentajiltakin! Maagisia torjuntoja ratkaisevilla hetkillä ja kenttäpelaajien puolella pelin ratkaisun otti käsiinsä pakintontilta Joona, Oton ja Onnin säestäessä! Pelin lopputulos Coachille 1-4!

Otto 1+3
Joona 2+1
Onni 1+0
Miko 30 torjuntaa

Näin on jännittävästi saatu vuosi 2018 aluilleen ja jännittäminen jatkuu tulevana sunnuntaina 14.1. kotikaukalossa, kun E2 Juniorit aloittavat jatkosarjan klo. 11.00 SB Welhot kultasormia vastaan. Toinen peli klo. 15.00 VarTaa vastaan ja illalla klo. 18.00 vielä urakoidaan Josbaa vastaan. Kahvio ja kioski palvelee koko päivän! TERVETULOA KAHVITTELEMAAN JA SEURAAMAAN JUUAN PARASTA VIIHDETTÄ! Turnauksen tuotto käytetään luonnollisesti junioritoimintaan!

T: Teemu K