Coach Teamin mahdollisuudet suoraan säilymiseen 2. divisioonassa alkavat heikentyä. Lisää lunta tupaan tuli keskiviikkoiltana Kuopiossa, jossa Coach Team kärsi tappion SB Welhot Akatemialle lukemin 10-4 (3-1, 4-1, 3-2).

Coach Team on sarjassa viimeistä edellisenä vain pisteen hännänhuippu VarTan edellä. Matkaa viimeisen suoran säilyjän paikalla olevaan Josba Akatemiaan on viisi pistettä ja joensuulaisilla on myös yksi ottelu vähemmän pelattuna. Runkosarjaa on Coach Teamin osalta pelaamatta viiden ottelun verran.

Keskiviikkoillan vieraspeliin Coach Team lähti reilun kahden kentällisen voimin. Pudotuspelipaikoille kärkkyvä nuorekas SB Welhot Akatemia ei hätkähtänyt Joni Kortelaisen laukomasta avausmaalista, vaan meni avauserän aikana jo 3-1-johtoon Leevi Lahtisen, Mika Rissasen ja Leevi Kapasen maaleilla.

Syksyllä Juuassa pelatussa ottelussa Coach Team oli kuopiolaisia edellä, mutta tällä kertaa tahti oli toinen. Kahden erän jälkeen kotijoukkue johti peliä jo 7-2 Joonas Turusen vastattua erän ainoasta juukalaisosumasta.

Myös päätöserä meni kuopiolaisisännille, vaikka erä olikin numeroiden valoissa tasaisempi. Coach Teamin lohdutusosumat menivät Leevi Naakan ja Toni Saarelaisen nimiin.

SB Welhot Akatemian tehopelaaja oli Leevi Lahtinen, joka kuritti Coach Teamia tehoin 4+1. Omaa kieltään ottelun hallinnasta kertoivat maalivahtien torjunnat. Eetu Gröhn oli Coach Teamin maalilla täystyöllistetty 34 torjunnallaan. Isäntien Lauri Künnap selvisi 13 torjunnalla.

Coach Teamin seuraava koitos pelataan viikon kuluttua perjantaina Pieksämäellä Pisaban vieraana.