Lauantaina 17.2. pelattiin osaltamme kauden toiseksi viimeinen F1 junioreiden turnaus Joensuussa liikuntakeskus energyllä. Puitteet oli hyvät ja pelit kovia.

 

Ensimmäinen peli pelattiin Welhot wingsiä vastaan. Pelin alku oli nihkeää ja Welhot menikin parin maalin johtoon ennen kuin meidän pojat heräsi taistelemaan. Jouduimme taas heti pelin alkupuolella tekemään pieniä muutoksia peluutuksessa, että saimme pelin toimimaan edes jollain tavalla. Pelin aikana teimme vielä lisää pikku muutoksia joka tuotti tuloksia. Peli kääntyi lopulta meille 9-3 voitoksi. Lukemat ei todellakaan kerro pelin kulkua, mutta joukkueemme taisteli taas mallikkaasti ja teki paikoista maalit. Miko pelasi maalilla jälleen loisto pelin ja piti joukkuetta vaikeilla hetkillä pystyssä hyvillä torjunnoillaan.

Pisteet:
Pietu 2+2
Otto 3+1
Onni 1+2
Joona 2+0
Antto 1+1
Toivo 0+1
Miko 25 torjuntaa

Toisessa pelissä vastassa Welhot diamonds. Tässä pelissä olimme myös alussa hieman sekaisin. Welhojen taitavat pelaajat saivat luotua tilanteita ja pistivätkin pallon kolme kertaa häkkiin, ennen kuin poikamme taas heräsi taistelemaan. Pelillisesti ehkä kauden huonointa pelaamista, mutta siitä huolimatta 8-5 voitto. Pietulta maalilla varmaa tekemistä ja hienoja gamesavereita ratkaisevilla hetkillä. Edelleenkään meillä ei ole maalivahti ongelmia, kaksi aivan loistavaa veskaria jotka antavat joukkueelle mahdollisuuden voittaa pelejä!

Pisteet:
Otto 4+1
Joona 1+3
Onni 2+0
Miko 1+0
Antto 0+1
Pietu 20 torjuntaa

Kahden viimeisen pelin välissä ei ollutkaan kuin vajaan kymmenen minuutin tauko. Porukka vessaan ja juomapullot täyteen ja kentälle. Eipä viimeinen vessassa kävijä kerinnyt vaihtopenkillekkään kun tuomarit jo puhalsi pelin käyntiin. Vastassa jo kolmannen kerran tällä kaudella Leba96 hearts. Kaksi aiempaa kohtaamista oli voitettu parin maalin erolla joten odotettavissa oli tasaista vääntämistä tälläkin kertaa. Mutta toisin kävi. Vastustajalla oli vain kaksi vaihtomiestä ja meidän pojat otti välittömästi kentän haltuun. Peli melko pikaisesti meille 4-0 ja Leballe yksi ylimääräinen pelaaja kentälle. Viidellä pelaajalla Leba tuli kahden maalin päähän 6-4 tilanteeseen ja viides pois kentältä. Tasakentällisin taas peli oli aivan meidän hallussa ja äkkiä tilanne oli taas neljän erossa 8-4 ja Leballe taas yksi ylimääräinen pelaaja kentälle. Lopputulos puolentunnin pelin jälkeen 8-5 meille. Welhot pelien jälkeen Leba peli tuntui jopa melko helpolta, vaikka pelien välissä ei ollutkaan taukoa. Johtuiko siitä, että olimme vaan niin paljon parempia vai siitä, että vastustajalla alkoi painaa pelaaminen kahdella vaihtomiehellä. Ken tietää. Pietulta jälleen ilmiömäisiä torjuntoja mm. jaloilla. Uskomattomat refleksit. Olipa vastustajan kannattajatkin kehuneet Coachin liimanäppiä! 

Pisteet:
Joona 2+3
Otto 4+0
Onni 1+2
Niksu 1+0
Pietu 18 torjuntaa

Seuraava turnaus pelataan Juuassa 17.3. Klo. 11.00 lähtien. Kioski auki koko päivän ja eiköhän me rillata makkaraakin! Meidän pelit klo. 11.00 ja 13.00. Päivän viimeinen peli pelataan klo. 18.20 eli pelejä riittää katsottavaksi koko päivän ajaksi.

T: Teemu