Tällä kertaa olimme kuopiossa studentialla. Pelialusta oli ennestään hyvinkin tuttu, koska tulisimme pelaamaan parketilla.

 

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Josba Joensuusta. odotimme erittäin tasaista peliä niinkuin oli edellisetkin. Toisin kävi. Josba olikin ottanut pelireissulle mukaan joukkueen joka pelaa -06 ikäluokan sarjaa ja ovatkin siellä jatkosarjassa mättäneen huikeat maalimäärät. Pelin lopputulos 3-15 Josballe kolmannessa erässä. Peli loppui siis ennen aikojaan. Meidän poikien puolustukseksi täytyy sanoa, että jos tämä Josban porukka pelaisi tätä meidän sarjaa, niin se tappelisi ylemmässä jatkosarjassa Apassien yms. kanssa. Pelissä ei siis mitään jakoja. Mutta onnistuimme tekemään maaleja heitä vastaan enemmän, kuin heidän päästettyjen maalien keskiarvo (1,83) on -06 ikäluokan jatkosarjassa. Toisen pelin Josba pelasi sitten welhoja vastaan tämän sarjan (07) joukkueella ja otti siitäkin voiton.

Tunti taukoa ja taas kentälle. Vastassa VarTa Varkaudesta. VarTan kanssa on väännetty tasaisia pelejä ja sitä se oli tänäänkin. Tässä pelissä huomasi pelaajatkin hyvin eron edelliseen vastustajaan. VarTa meni johtoon, mutta Arttu tasoitti hetkeä myöhemmin pelin hienosti vanhanaikaisella. Arttu olikin pelissä tehokkaalla päällä, neljästä ensimmäisestä meidän maalista, Arttu teki kolme ja syötti yhden. Tämän pelin onnistujiin lasken (koko joukkueen tietysti, mutta) erityisesti Nikon. Niko pelasi Josbaa vastaan elämänsä ensimmäisen sarjapelin ja nyt toisessa pelissä kyllä jalat todellakin aukesi ja jännitys hävisi. Mm. meidän viimeisen maalin esityö meni täysin Nikon ansioksi, kun hän pelasi oman tilanteensa loistavasti, paineistamalla vastustajaa oikeaan aikaan oikeassa paikassa.  Pelin lopputulos meille 8-5.

Seuraava turnaus pelataan Varkaudessa 25.3.

T: Teemu K