Coach Team venyi tärkeään voittoon perjantaina Kontiolahdella pelatussa ottelussa LeBa-96 KCK:ta vastaan. Putoamista vastaan taisteleville juukalaisille pisteet tulivat tarpeeseen ja ilahduttava oli myös tapa, jolla ne tulivat. Tiukka taistelu päättyi riemukkaaseen voittoon rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-6 rl (2-3, 1-0, 2-2, 0-0).

Coach Team pelasi Kontiolahdella avauserän vahvasti ja eteni erätauolle 2-3-johdossa Samuli Väyrysen, Konsta Lehikoisen ja Toni Saarelaisen maaleilla. Erätauon jälkeen kotijoukkue KCK tuli kuitenkin vahvasti peliin mukaan ja pakotti Coach Teamin puolustuskannalle. Päätöserään lähdettiin tasalukemista isäntien Ilari Saukkosen vastattua kakkoserän ainokaisesta.

Juukalaiset ottivat päätöserän alussa komennon jälleen itselleen, kun Joni Kortelainen onnistui maalinteossa. KCK onnistui kuitenkin tasoittamaan puntit muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Teemu Koistinen sivalsi ylivoimalla illan toisen osumansa ohi hienon ottelun pelanneen Eetu Gröhnin.

Coach Team jahtasi voittoa tosissaan ja meni uudelleen isäntien ohi Jesse Kukkosen 4-5-johtomaalin seurauksena. Tämän jälkeen kotijoukkue aloitti takaa-ajon ja pakotti Coach Teamin jatkoajalle Heikki Kannisen tasoitusmaalilla ajassa 56.25.

Jatkoerässä molemmille joukkueille tarjoutui paikat ratkaisuun. Coach Team pääsi kokeilemaan rankkarista, mutta Leevi Naakan yritys kilpistyi KCK-vahti Santeri Hujalaan. Tilanteesta seuranneen ylivoimapelin aikana Fetja Naakka laukoi napakasti kohti etuyläkulmaa, mutta Hujalan käsi ennätti pallon tielle viime hetkellä.

Pian Naakan laukauksen jälkeen myös kotijoukkueella oli tuhannen taalan paikka, mutta läpiajoyritys alivoimalla päätyi Gröhnin torjunnan ja maalikehikon kautta väljemmille vesille.

Ratkaisu saatiin vasta rankkarikisassa, jossa Coach Teamin ensimmäiset laukojat, Samuli Väyrynen ja Konsta Lehikoinen onnistuivat. Kun isäntien Eino Hurrin ja Henri Lehikoisen yritykset jäivät Eetu Gröhnin suojuksiin, pääsi Coach Team tuulettamaan helpottavaa voittoa.

Torstaina runkosarjan viimeinen kotiottelu

Coach Teamilla on runkosarjaa pelaamatta kahden ottelun verran. Niistä ensimmäinen pelataan kotona, tällä kertaa poikkeuksellisesti torstai-iltana. Vastustajaksi tuohon otteluun saapuu Kiteen Pallo, joka kamppailee tiukasti suoran säilyjän paikasta. Kiteeläiset ovat 12 pisteellään niukasti karsintaviivan alapuolella.

KiPa-90 elää ja hengittää käytännössä täysin tehopelaajansa Tapio Niskasen avulla. Niskanen on iskenyt 16 peliin 81 tehopinnaa ja tulee taatusti olemaan Coach Team-puolustukselle paha pideltävä myös torstain kamppailussa.

KCK-voiton myötä 7 pisteeseen noussut Coach Team on niin ikään karsijan paikalla, vain pisteen verran suoran putoajan paikalla olevan Varkauden Tarmon yläpuolella. Coach Teamin runkosarja huipentuu perjantaina 9.3. pelattavaan vierasotteluun nimenomaan VarTaa vastaan.

Kommentit 

 
#3 valvoja 27.02.2018 23:52
asiallista kieltä pittää käyttää
Lainaa
 
 
#2 pjotor 27.02.2018 21:30
mitä! haistAKAA [censored]!
Lainaa
 
 
#1 pena 27.02.2018 21:07
striimi oli hyvä muta vähä pätki vällil. mukavoo kahtoo pihassaan matsii ja otaa vähän keski ketterää heheh. tsemit jatkoon!
Lainaa