Coach Teamin sarjakausi 3. divisioonassa jatkuu kotikaukalossa loppiaisena.

10 pelatun ottelukierroksen jälkeen tasaisessa sarjassa sijalla 7 oleva Coach Team lähtee jahtaamaan kotiturnauksesta lisäystä pistesaldoonsa. Lisäpisteet saattaisivat kohentaa juukalaisten osakkeita sarjataulukossa kummasti, sillä matkaa lohkokakkosena olevaan Juankosken Pyrkivään on vain kolme pistettä. Kaikkiaan seitsemän joukkuetta sijoilla 2-8 mahtuu vain kolmen pisteen sisälle.

Coach Team kohtaa aamun ottelussaan klo 10.00 alkaen sarjakärki Veikot Siilinjärveltä. Aikaisemmilta vuosilta 2. divisioonastakin tuttu joukkue on pelannut vakuuttavan alkukauden ja on ehtinyt nykäisemään pienen eron lohkon muihin joukkueisiin. Veikkojen tehomiehiä tällä kaudella ovat olleet Timo ja Tomi Pirhonen, joista ensin mainittu on takonut roppakaupalla maaleja, jälkimmäinen on kunnostautunut syöttelijänä.

Joukkueet kohtaavat nyt jo toistamiseen kuukauden sisällä. Joulukuun puolivälissä pelatussa edellisessä turnauksessa Veikot oli juukalaisia parempi lukemin 0-3.

Turnauksen päätösottelussa klo 19.00 Coach Team kohtaa Valtimon Vasaman. ValtVan kausi on ollut vaikea, sillä joukkue on kerännyt pelaamistaan 10 ottelusta vain 3 sarjapistettä. Joukkue onkin jämähtänyt sarjan hännänhuipuksi.

Coach Team ja ValtVa kohtasivat sarjan avausturnauksessa syyskuussa. Tuolloin pisteet tasattiin lukemin 5-5. Valtimolaisten maaleista kaksi laukoi nopealiikkeinen Joona Kokkola, joka johtaakin joukkueen pistepörssiä tehoin 12+2.

Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy ja Coach Teamin kahvio palvelee koko pitkän turnauspäivän ajan. Tervetuloa kannustamaan Coach Teamia taistelussa tärkeistä sarjapisteistä!

Kommentit 

 
#2 NearMedi 03.02.2019 18:49
https://www.nearmedi.com/garnier-men-powerlight-moisturiser-and-face-wash/
Lainaa
 
 
#1 NearMedi 03.02.2019 18:48
Weight Lose Diet Plan And Tips
Lainaa