Edustusjoukkueessa vahvan debyyttikauden pelannut 15-vuotias Veeti Naakka osallistuu Eerikkilän urheiluopistolla järjestettävälle leirille kesäkuun puolivälissä.

 

Päättyneellä kaudella sekä Coach Teamin edustusjoukkueessa että Josban C-junioreissa pelannut puolustaja Veeti Naakka on saanut kutsun Salibandyliiton järjestämälle valtakunnalliselle talenttileirille. Leirille on valittu kaikkiaan 58 lahjakasta vuonna 1996 syntynyttä pelaajaa. Naakan lisäksi pohjoiskarjalaista väriä tapahtumaan tuovat Josban Niklas Räty ja Tommi Tihmala sekä LeBa-96:n Miika Moilanen ja Eetu Kuittinen.

Leirin tarkoituksena on kehittää pelaajien henkilökohtaista osaamista sekä varmasti myös kartoittaa pelaajia tulevaisuutta varten, kun ikäluokan varsinainen maajoukkuetoiminta käynnistyy. 1996-syntyneiden poikien valmentajina leirillä toimivat moninkertainen Salibandyliigan mestarivalmentaja, SSV:n Mika Ahonen, ikäluokan liittovalmentaja Juri Jolkkonen sekä Salibandyliiton valmennuskoordinaattori Lasse Eriksson.

Veeti nousi hyvien otteidensa myötä Coach Teamin avainpuolustajaksi II-divisioonassa. Taitava ja pallovarma nuorimies oli joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja tehoin 6+4=10.

Coach Team onnittelee Veetiä valinnasta!

http://www.talenttileirit.fi/uutiset.html?10

Kommentit 

 
#2 Piäilikkö 13.04.2012 20:56
Juuka on aina tehnyt aina hyvää juniori työtä ja toivottavasti itä suomen sm-junnut joukkueet saavat hyviä juukalaisia mukaan toimintaan. Onnea CT:lle Toivottaa: Josba
Lainaa
 
 
#1 kylänmies 05.04.2012 15:17
katohan poekaa
Lainaa