V-divisioonan sarjakausi käynnistyy lauantaina Outokummussa. Reservijoukkueen taustoilla puhaltavat muutoksen tuulet.

Coach Teamin kakkosjoukkueen kolmas perättäinen kausi V-divisioonassa käynnistyy lauantaina. Iloiseen ja näyttävään salibandyyn pyrkivän joukkueen rooli organisaation "ponnahduslautana" nähtiin jälleen viime keväänä, kun joukkueen junioripelaajat Juri Korkalainen ja Leevi Naakka nostettiin edustusjoukkueeseen.

Viime kaudella joukkueen valmennuksesta Miska Koivuselän potkujen jälkeen vastannut Ismo Naakka on vajonnut reservijoukkueessa rivimieheksi ja valmennusvastuuta kantaa vastuullinen kolmikko Petteri Lampinen, Teemu Juntunen ja Jussi Nevalainen. Nähdäänkö Coach Teamin organisaatiossa siis kerrankin hyvin organisoitu joukkue?

-Ajatus pelaamisestamme on selkeä. Peruuttelemaan ei lähdetä, vaan luotetaan selkeästi joukkueen vahvuuteen eli pallolliseen osaamiseen, toteavat myös kaukalossa isoa roolia kantavat debytanttivalmentajat.

Joukkueen pre-season on sujunut mallikkaasti. Voimavaroja ei ole tuhlattu liialliseen harjoitteluun. Kokeneiden pelaajien uskotaankin saavan pelin juonesta kiinni heti ensimmäisestä ottelusta alkaen.

-Viime viikot olemme keskittyneet lähinnä täsmähankintojen haalimiseen. Joukkueen runko on kapea, mutta sitäkin vahvempi. Muutamaa vahvistusta joukkue kuitenkin vielä huutaa, Nevalainen tiivistää valmennustroikan ajatukset.

Puolustuspäässä isointa roolia kantavat vanhat sotaratsut Samu Gröhn ja Toni Räsänen. Viimeksi mainittu on tarpeen tullen mahdollista heittää myös maalipuiden väliin. Toiveissa on, että edustusjoukkueessa pelannut Petri Lehikoinen, viime kaudeksi reservien riveihin vaihtanut Antti Ruokolainen ja välivuoden pitänyt Teemu Karttunen rustaisivat myös nimen sopimuspaperiin. Puolustuspään pelaajiin lukeutuu myös nuori Eetu Kaakkunen.

Ykkösketjuun valmennustrio nimennee luonnollisesti juuri omat nimensä. Tehoja hyökkäyspäässä odotetaan myös Marko Ritorannalta, Joni Pursiaiselta ja Josban junioreista kaksoisedustuksella mukaan tulevalta Konsta Lehikoiselta. Ismo Naakan monipuolista osaamista hyödynnetään varmasti useammalla pelipaikalla kauden aikana.

Joukkueen maalivahteja ovat Petja Hamunen ja Marko Heikkinen. Molempien lähteminen kauden avausturnaukseen on vielä epävarmaa, joten nähtäväksi jää, kenelle nalli lopulta napsahtaa.

Avausturnauksessa Coach Team II kohtaa joensuulaisen SBS Twisterin ja Reijolan Ryskeen. Lohkon muita joukkueita ovat Polvijärven KLC:n ja Outokummun Pallon kakkosjoukkueet, Pyhäselän Urheilijoiden ykkös- ja kakkosjoukkueet, joensuulainen SBS Spirit, Valtimon Vasama ja Ylämyllyn Kuntokerho.

-Neljä pistettä lauantailta on realistinen tavoite. Emme näe mitään syytä, miksei niitä voitaisi ottaa heti avausturnauksesta.

Sarjassa pelataan kaikkiaan kymmenen turnausta, joista viimeinen pelataan maaliskuun loppupuolella. Kaikkien huippusalibandystä pitävien kannattaa laittaa sunnuntai 16. joulukuuta muistiin, nimittäin silloin V-divisioonan karavaani rantautuu Juukaan.

 

Kommentit 

 
#1 Dianne 22.03.2014 21:22
I am truly grateful to the holder of this website who has shared this impressive piece of writing at
at this time.

Here is my blog post: Louis Vuitton Online: http://microsistem.athost.net/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=RKlm
Lainaa