kesäkuu 2019
M T K T P L S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Juniorit Salibandyleiri täytti kaikki odotukset

Salibandyleiri täytti kaikki odotukset

Koulujen viimeinen lomaviikko elokuun alussa täytti Juuan liikuntasalit innokkaista nuorista pelaajanaluista. Coach Teamin järjestämälle salibandyleirille osallistui kaikkiaan noin 70 lasta ja kolmen päivän leiri tarjosikin runsaasti liikkumisen iloa ja aitoa onnistumisen riemua.

Suurin osa leirille osallistuneista lapsista oli luonnollisesti juukalaisia, mutta leiri houkutteli osanottajia myös naapurikunnista. Runsas osanottajamäärä oli iloinen yllätys leirin järjestelyistä vastanneille Coach Teamin juniorivalmentajille, lasten vanhemmille sekä seuran edustusjoukkueen pelaajille.

- Todella reippaita ja iloisia lapsia oli leiri täynnä! Aamulla sali täyttyi innokkaista pelaajista ja iltapäivällä lähdettiin kotiin hikisinä ja posket punottaen, leirin vetäjiin kuulunut Virpi Hartikainen myhäili tyytyväisenä.

Salibandyleiri heräteltiin henkiin lähes parin vuosikymmenen tauon jälkeen. Coach Team tuli 1990-luvulla tunnetuksi salibandyleirien uranuurtajana, sillä tuolloin seura järjesti nuoren lajin maamme ensimmäiset leirit. Noille leirille osallistui monia tulevia maajoukkuepelaajia. Nähtäväksi jää, yltävätkö tämän vuoden leiriläiset vastaaviin saavutuksiin.

Leiri ei ollut suinkaan pelkkää salibandyä, sillä 70 leiriläistä touhusi ryhmittäin vuoroin sisätiloissa ja vuoroin ulkona. Molemmat liikuntasalit olivat käytössä ja tämän lisäksi leiriläiset liikkuivat myös juoksusuoralla, koulun piha-alueilla sekä upouudella monitoimiareenalla. Uudenkarhea areena tarjosi leiriläisille mahdollisuuden salibandyn lisäksi myös jalkapallon, norsupallon, käsipallon ja koripallon pelaamiseen. Monipuoliset liikuntaleikit ja temppuradat nostivat paitsi hien pintaan, myös hymyt leiriläisten huulille.

Salibandykentillä monille lapsille mieluisin pelipaikka on tietenkin maalivahdin tontti, jolle innokkaat veskarin alut saivat opastusta edustusjoukkueen luottovahdeilta Eetu Gröhniltä ja Saku Iiskolalta. Leiriläisiä oli ohjaamassa myös Coach Teamin kasvatti, tulevalla kaudella kuopiolaisessa SB Welhoissa pelaava Pauno Kajoksinen. Näiden pelaajien vierailut olivat silminnähden mieluisia nuorille pelaajille ja antoivat varmasti lisäpontta salibandyharrastukselle.

Kolmipäiväinen leiri alkoi juhlavasti kunnanjohtaja Markus Hirvosen tervettuliaissanoilla. Leiri sai myös arvoisensa päätöksen, kun innokkaasti ja reippain mielin kaikkina päivinä touhunnut ryhmä päätti leirin kesän EM-kisoista tuttuun Islannin hu! hu! -sotahuutoon. Tästä on hyvä jatkaa tulevina kesinä!

Kiitokset leirin järjestelyihin osallistuneille Sepolle, Teemulle, Sami K:lle, Annikalle, Sarille, Harrille, Leeville, Sakulle, Paunolle, Anttonille, Eetulle, Fetjalle, Ismolle, Sami H:lle ja Virpille

Kommentit 

 
#1 VMP 25.08.2016 10:27
Kiitos vielä kaikille puuha naisille ja miehille. TERV. Nurmeksen pojat.
Lainaa