heinäkuu 2018
M T K T P L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Edustus Coach Team putosi kyydistä kolmannessa erässä

Coach Team putosi kyydistä kolmannessa erässä

Coach Teamin vuosi 2017 käynnistyi rökäletappiolla. Perjantaina Juuassa vieraillut LeBa-96 KCK ei jättänyt kotijoukkueelle päätöserässä sanan sijaa ja kaksi erää varsin tasaisena pysynyt ottelu päättyi vierailijoiden murskaavaan 3-9 (1-2, 2-2, 0-5) -voittoon.

Vauhdikas avauserä ennakoi tasaista ja jännittävää iltaa. Molemmilla joukkueilla oli avausminuuteista lähtien paikkansa maalintekoon, mutta ottelu säilyi tasaisena molempien maalivahtien, KCK:n Santeri Hujalan ja Coach Teamin Eetu Gröhnin venyesssä maaleillaan hyviin torjuntoihin.

Avauserän jälkeen tilanne oli vieraille 1-2. Leevi Naakka nosti lähietäisyydeltä ottelun avausosuman, mutta vieraat ottivat kuskin paikan erän lopulla Ville Vänskän ja Henri Lehikoisen osumilla.

Kaventuneella kokoonpanolla otteluun lähteneen Coach Teamin taivaalle nousi tummia pilviä kuitenkin jo toisessa erässä, kun puolustaja Samuli Väyrynen jäi sivuun jalkavamman takia. Kotijoukkue joutui tiivistämään pakkaansa edelleen ja lopulta tippui hyvin liiikkuneen vierasjoukkueen kyydistä kokonaan.

Toisessa Coach Team nousi hetkellisesti toki johtoonkin, kun Petteri Lampinen ja uransa ensimmäisen kakkosdivariosuman tehnyt Jesse Kukkonen laukoivat pallon ohi KCK-veskari Hujalan. Johtoasemasta ei saatu kuitenkaan nauttia kauaa, vieraiden parhaana palkittu Riku Salo laukoi ensin tarkasti tasoituksen ja vain hetkeä myöhemmin KCK:n näkyvimpiin kuulunut Lehikoinen laukoi poikittaissyötöstä voittomaaliksi jääneen 3-4-osuman.

Jo päätöserän alkuminuuteista lähtien nähtiin, että kotijoukkueen eväät oli syöty. KCK piti palloa ja Coach Team tyytyi puolustuskannalle. Kun vierasjoukkue vielä karkasi erän puoliväliin mennessä tavoittamattomaan johtoon, oli loppupeli enemmän ja vähemmän pelailua.

- Kyllä tuo Samulin loukkaantuminen sekoitti meidän pelin. Jouduttiin muokkaamaan kokoonpanoa, jolloin hyvä ote katosi. Eikä sitten riittänyt puristusta enää kolmanteen erään. Ansaittu tappio, tuumi pettynyt valmentaja Ismo Naakka ottelun jälkeen.

Coach Teamin kausi jatkuu jo tulevana keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa vieraskentällä Kiteellä KiPa-90:n.

 

Kommentoi