heinäkuu 2018
M T K T P L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Edustus Sarjakärki Apassit vahva kotonaan

Sarjakärki Apassit vahva kotonaan

Coach Team jatkaa edelleen nollakerhossa tämän vuoden puolella pelattujen otteluiden suhteen. Torstai-illan kamppailu Nilsiässä pysyi tasaisena yli puolenvälin, mutta edellisotteluiden tapaan voitto karkasi näpeistä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla. Apassit jatkoivat vakuuttavaa menoaan sarjan keulilla voittamalla ottelun 8-3 (3-3, 2-0, 3-0).

Nilsiäläiset eivät ole hävinneet kotonaan vielä kertaakaan tällä kaudella ja tämän sai myös Coach Team tuntea nahoissaan. Juukalaiset taistelivat hyvin ensimmäiset 30 minuuttia, mutta toisen erän loppupuolella Apassit karkasi puolessa minuutissa tasalukemista kahden maalin karkuun ja Coach Team-leirin päät painuivat.

- Ei se ihan surkea peli meiltäkään ollut. Vastustaja oli vain sen verran hyvä, että aika täydellisesti olisi pitänyt onnistua, mikäli olisi jotain haluttu reissulta mukaan saada, valmentaja Ismo Naakka myönsi.

Jälleen vähillä miehillä, vain reilun parin kentällisen voimin Nilsiään matkanneelle Coach Teamille tuli tappion lisäksi huonoja uutisia myös loukkaantumisrintamalle, kun vahvaa debyyttikautta pelannut Jesse Kukkonen väänsi ikävästi polvensa. Nuoren miehen pelikunto tulevissa tärkeissä kamppailuissa on näin ollen arvoitus.

- Pudotuspelipaikan perään on turha enää haihatella. Nyt meillä on kolme ottelua jäljellä tehdä se ryhtiliike, jolla vältetään putoamiskarsintaan joutuminen, Naakka painottaa.

Naakan mukaan tappioputkelle on selvä syy. Joukkueen kokoonpano kaventui joulun jälkeen useammalla miehellä ja toisekseen joukkue ei ole harjoitellut käytännössä lainkaan yhdessä kevätpuolella.

- Niin pelaat kuin harjoittelet. Luotan kuitenkin siihen, että joukkue haluaa raapia tarvittavan voiton vaikka väkisin, jotta kausi saadaan kunnialla päätökseen runkosarjan jälkeen.

Apassit-ottelussa Coach Teamin maaleista vastasivat Samuli Heiskanen, Markus Hirvonen ja Toni Saarelainen. Isäntäjoukkueen tehokkain oli Juha Airaksinen, joka osoitti jälleen kerran vaarallisuutensa tehtailemalla tehot 2+3.

Coach Teamin seuraava mahdollisuus voiton metsästämiseen tulee viikon kuluttua perjantaina, jolloin joukkue matkaa VarTan vieraaksi Varkauteen.

Kommentoi