lokakuu 2018
M T K T P L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Edustus Coach Team tarrasi kiinni sarjapaikkaan

Coach Team tarrasi kiinni sarjapaikkaan

Taistelu 2. divisioonan sarjapaikasta alkoi perjantaina Juuassa. Sarjaporrasta alempana 3. divisioonassa kolmanneksi sijoittunut FB JoPa haastoi väkevästi Coach Teamia ja ratkaisua jouduttiin hakemaan aina rangaistuslaukauskilpailusta saakka. Jännittävä kamppailu ratkesi vasta seitsemänsien laukojien kohdalla, kun Samuli Väyrynen onnistui ja heti perään Eetu Gröhn pysäytti vieraiden yrityksen. Coach Team otti näin ensimmäisen kiinnityksen sarjapaikkaan voitolla lukemin 5-4 rl (1-0, 1-1, 2-3, 0-0).

Ottelu toimi hyvänä osoituksena Coach Teamille siitä, että puolivaloilla pelaamalla ei tästä otteluparista sarjapaikkaa saalisteta. FB JoPa oli ottelun alussa passiivisempi, mutta sai ottelun edetessä enemmän ja enemmän juonesta kiinni. Kolmannessa erässä joukkue meni johtoonkin, mutta Coach Team puristi rinnalle ja vei pelin jatkoajalle.

Ottelun avausmaalin teki kotijoukkueen Ville Miettinen ajassa 4.18. Seuraavaa maalia saatiin odottaa toisen erän loppupuolelle saakka. Coach Team hyödynsi ylivoimansa nopeasti ja Samuli Väyrynen laukoi vaparista juukalaisille kahden maalin johdon. FB JoPan kirin aloitti Jari-Matti Moilanen kaventamalla pelin muutamaa hetkeä Väyrysen maalin jälkeen.

Vierasjoukkueen kiriä avitti juukalaisten laiska pelaaminen varsinkin ottelun keskivaiheilla. Coach Team heräsi taisteluun oikeastaan vasta kolmannen erän aikana, kun joensuulaisvieraat olivat ensin tulleet kymmenen sekunnin sisään syntyneillä Sami Vaakanaisen ja Jari-Matti Moilasen maaleilla rinnalle ja ohi. Kahden sangen laiskavauhtisen erän jälkeen kolmannen erän jälkipuoliskolla peliin tulikin mukavasti lisää virtaa.

Coach Team oli pallonhallinnan suhteen ottelussa hieman niskan päällä, mutta viimeistely-yritykset kilpistyivät FB JoPan puolustusmuuriin ja viimeistään hienon ottelun maalinsa suulla pelanneen Timo Ihanuksen torjuntoihin.

Kiperässä tilanteessa tasoitusmaalin mentävän aukon löysi lopulta kapteeni Petri Ruotsalainen, joka viimeisteli Marko Tuonosen hienosta esityöstä tilanteeksi 3-3 ajassa 49.19. Paria minuuttia myöhemmin asialla oli Tuononen, joka osui Ville Miettisen syötöstä.

FB JoPa ei kuitenkaan antautunut. Tero Riissasen maali toi vieraat tasoihin ja vei lopulta pelin jatkoerään saakka. Molemmat joukkueet hakivat aktiivisesti ratkaisua, mutta hyvistä tilanteista huolimatta voittaja ratkaistiin vasta rankkarikisassa.

Joensuulaisten ryöstöretken onnistuminen oli enemmän kuin lähellä, sillä viidensiin laukojiin mentäessä FB JoPalla oli etulyöntiasema. Leevi Naakka uitti kuitenkin tiukassa paikassa pallon ohi Ihanuksen ja ratkaisun avaimet siirtyivät vieraiden Antti Nissisen käsiin. Nissinen epäonnistui ja kisa jatkui.

Molempien joukkueiden kuudennet laukojat onnistuivat maalinteossa. Seitsemäntenä Coach Team-pelurina laukomaan mennyt Samuli Väyrynen laittoi niin ikään pallon reppuun, mutta häntä seuranneen FB JoPan Jari-Matti Moilasen laukaus pysähtyi Eetu Gröhnin torjuntaan. Coach Team-leiri pääsi näin huokaisemaan helpotuksesta pitkän ja piinaavan ottelun päätteeksi.

Coach Teamilla on mahdollisuus katkaista sarja ja varmistaa 2. divisioonapaikka ensi kaudelle viikon kuluttua Joensuussa pelattavassa toisessa ottelussa. Mikäl FB JoPa on kotonaan parempi, haetaan ratkaisu kolmannesta ottelusta, joka pelataan saman viikonlopun sunnuntaina Juuassa.

Kommentit 

 
#1 emä 2 nakilla 17.03.2017 23:40
ihanaa !1
Lainaa