helmikuu 2019
M T K T P L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Edustus Edustusjoukkueen kotiavaus perjantaina - vastassa LeBa SB

Edustusjoukkueen kotiavaus perjantaina - vastassa LeBa SB

Coach Teamin edustusjoukkue esittäytyy ensimmäistä kertaa kotiparketilla 2. divisioonan taistoissa perjantaina. Kotiavauksen vastustaja, Divarista viime kauden päätteeksi pudonnut Kontiolahden ylpeys LeBa SB, kuuluu sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin.

Viime viikolla kauden 12-4 vierastappiolla Apasseille avanneen Coach Teamin urakka tuskin helpottuu perjantaina, sillä LeBa SB kuittasi omasta avausmatsistaan pinnat Josba Akatemian kustannuksella selvin 8-2-numeroin.

- Kova haaste on jälleen edessä, mutta uskon meidän pystyvän kotiyleisön edessä parantamaan tekemistämme. LeBalle ei kelpaa ottelusta mikään muu kuin voitto, joten kaikki paineet ovat heillä, päävalmentaja Ismo Naakka paaluttaa.

LeBa SB nousi viime kaudeksi Divariin pitkän projektin päätteeksi. Divarikausi päättyi putoamiseen, vaikka heittopussiksi kontiolahtelaisia ei voinutkaan tituleerata. Sesongin jälkeen LeBan kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia ja pelaajien lisäksi myös pitkän päivätyön penkin takana tehnyt Juri Jolkkonen siirtyi uusien haasteiden pariin ja hänen tilalleen päävalmentajaksi nousi Sakari Salmela.

Varsin nuorekkaan joukkueen rivit kasvoivat kesän aikana muutamalla kokeneemmalla pelimiehellä. Pillit pussiin laittaneen naapuriseura Cremastersin riveistä LeBa-nutun päälleen pukivat Pekka Pirhonen sekä Juha Pennanen. Uusi kasvo on myös Kajaanin Papasista saapunut Simo Leppänen, jolla on tosin taustallaan pelejä niin Josban junioreissa, Pyhäselän Urheilijoissa kuin Outokummun Pallossakin.

LeBan nimekkäin pelaaja on kuitenkin liigakonkari Petri Väänänen, joka heilutti jo avausottelussa tahtipuikkoa kontiolahtelaisten ykkösnyrkin keskellä tehoin 1+1. Maalin suuta joukkueella tilkitsee Lari Naumanen.

Materiaalinsa puolesta LeBa SB on perjantain kohtaamisen selvä ennakkosuosikki, mutta Coach Team tulee kotisalissaan laittamaan kaikkensa  taatusti peliin. Coach Team on onnistunut vuosi toisensa jälkeen olemaan nimenomaan Juuassa pelatuissa otteluissa LeBalle paha kanto kaskessa, joten yllätyksen mahdollisuus on myös perjantain kamppailussa olemassa.

Sarja-avaus vihelletään käyntiin Liikunta-kulttuuritalolla perjantaina klo 19.00. Coach Team toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle!

Kommentit 

 
#3 riippakivi 13.10.2017 23:14
niinpä, ollappa etes makkarat hyviä kun peli on täyttä huumoria
Lainaa
 
 
#2 Riippumaton ajatteli 13.10.2017 07:11
ja. Nykyisin ottelutapahtuma on paljon muutakin kuin pelkkä peli.
Siksi olisi tärkeää panostaa makkaroiden laatuun, ei ihmiset enää halvinta jauhomakkaraa syö!
Lainaa
 
 
#1 oispa 12.10.2017 18:16
kunnon grillimakkaroit a eikä aina sitä halvinta laatua..
Lainaa