kesäkuu 2019
M T K T P L S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Juniorit Coach Teamin C-tyttöjen aluesarja jatkui kotiturnauksella 16.12.

Coach Teamin C-tyttöjen aluesarja jatkui kotiturnauksella 16.12.

C-tytöillä oli vuorossa kotiturnaus jossa kohdattiin sarjankärkipään kamppailuissa Josba ja SB Welhot.

Turnauksen avausottelussa vastaan asteli viime turnauksessakin kohdattu Josba joensuusta.
Coach Teamin tytöissä oli havaittavissa kotiturnauksen jännitystä jo ennen peliä kopissa ja jännitys näkyi myös ensimmäisessä erässä kentällä. Sovitut asiat oli unohtunut ja peliämme leimasi yliyrittäminen kentällä joka kostautui virheinä joista vastustaja rankaisi maalien muodossa.
Erä Josballe 2-5.
Erätauolla palauteltiin mieleen mitkä on meidän vahvuudet salibandyssä. Ja mitenkä peliä pitäisi pelata että päästäisiin peliin takaisin mukaan.
Toisen erän alussa Coach Team osoittikin että taistelutahtoa löytyy. Kuusi sekunttia ja pallo kolmannen kerran Josban maalissa! Tästä tytöt saivatkin itseluottamuksen takaisin ja tuttu taisteluilme löytyi. Kova karvauspeli toimi ja maalinteossa tuli onnistumisia. Ajassa 20.31 peli olikin jo tasan ja vastustajan valmentaja oli pakotettu aikalisään. Coach jatkoi kuitenkin onnistumisia ja siirtyi jo 6-5 johtoon. Josba sai kuitenkin pelinsä kuosiin ja tasoitti pelin, joten toiselle erätauolle mentiinkin lukemissa 6-6.
Kolmannessa erässä maalitehtailu rauhoittui. Kummallakin joukkueella oli omat maalintekopaikkansa. Josba oli terävämpi omissaan ja siirtyi johtoon ajassa 36.08. Kotijoukkue Coach Team jatkoi taistelua mutta viimeistely ontui ja tuurikaan ei ollut enää puolellamme.
Josba pääsi pelin lopussa vielä kaunistelemaan numeroita kahdella maalilla. Vastustajalle ansaittu voitto 6-9.

Turnauksen päätöskamppailussa kohdattiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella SB Welhot kuopiosta.
Coach Temin peliotteet olivat jo paremmalla mallilla ja mailan puristaminen vähentynyt avauskamppailuun verrattuna. Peli oli hallussa ja ottelua johdettiinkin jo toisessa erässä 4-1.
Taitavat welhottaret pysyivät aisoissa ja Coach Team hyökkäsi välillä näyttäviäkin hyökkäyksiä. Valitettavasti välillä tuli virheitä joista vastustaja rankaisi vastahyökkäyksillä maalien muodossa. Ajassa 43.40 tilanteessa 5-4 welhot otti aikalisän ja veti maalivahdin pois maalilta. Me sovittiin että vältetään riskejä ja pelataan palloa vastustajan päätyyn. Siinä onnistuttiinkin kohtalaisesti mutta pienen virheen seurauksena welhojen tehokkain Hellen Lyytinen pääsi tasoittamaan pelin kaksi sekunttia ennen pelin päätösvihellystä. Loppunumerot siis 5-5.
Pelien loput tuntuvat olevan tällä kaudella meille epäsuosiollisia.

-Tänään oli alku ja loppu päivälle meille vaikeita. Oppia saatiin ja tiukat kovatasoiset pelit kuitenkin kehittävät tyttöjä salibandyn saralla eteenpäin. Kehitystä on tullut tytöillä ja tulee varmasti paljon tulevaisuudessakin. Totesi valmentaja pelien tauottua-

Coach Teamin tytöt valmentajineen toivottavat kaikille kannattajille ja vastustajille hyvää joulua..!!
Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella 20.1 joensuussa.