kesäkuu 2019
M T K T P L S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ei tapahtumia
Etusivu Uutiset Juniorit C-Tyttöjen sarjakausi päätökseen

C-Tyttöjen sarjakausi päätökseen

C-Tyttöjen SK/KS ylialueellisen sarjan viimeinen turnaus pelattin 24.2 kuopion ylä-pyörön koululla.

 

Coach Team - Hatsina 8-1
Turnauksen ensimmäinen vastustaja oli kauden avauspelissä kohdattu Hatsina mikkelistä.
Turnauksen teemaksi sovittiin että tänään pelataan ilon kautta.
Iloisuuttahan peliin tytöillä tulee yleensä onnistumisten ja hyvän oman pelin kautta. Ja sitähän löytyi. Vastustajan vaaralliseksi tiedetty sarjan pistepörssin voittaja Eevi Lokka pidettiin irti pallosta ja vastustajan pakeille saatiin sovitusti painetta. Pallonriistopeli toimi ja omasta kenttäpäädystäkin lähteneet hyökkäykset onnistuivat hyvin. Varsinkin ensimmäinen ja kolmas erä oli meidän suvereenia hallintaa ja näin ansaittu voitto Coachin tytöille 8-1!
Pistehaina pelissä kaksikko Iida 4+0 ja Janna 0+3.

SB Heinola - Coach Team 5-2
Toisessa pelissä vastustajana sarjan voittoa tavoitellut SB Heinola jonka kanssa tasattiin pisteet edellisessä kohtaamisessa.
Ensimmäinen erä oli tasaista,hyvä tasoista salibandyä. Molemmilla joukkueilla oli hyviä hyökkäyksiä ja molemmilla joukkueilla oli myös maalivahtien torjuntatyöskentely uomissaan. Ensimmäiselle erätauolle Coachin johdossa 2-1.
Maalit Jannan käsialaa, Iidan toimiessa syöttäjänä.
Toisessa ja kolmannessa erässä peli jatkui edelleen hyvätasoisena. Ainut harmittava asia oli vain että maalinteossa onnistui ainoastaan heinolan taitavat tytöt kaksi kertaa molemmissa erissä. Maalipaikkoja kyllä riitti kummassakin päädyssä.Ansaittu voitto näin ollen matkasi heinolaan luvuin 5-2.
SB Heinola voitti myös turnauksen toisessa ottelussaan Josban ja voitti näin ollen myös koko sarjan.Onnittelut siitä SB Heinolalle..!! Jatkopeleihin eteni vain lohkovoittaja.

-Joukkueemme sijoittui hyvätasoisessa kahdeksan joukkueen sarjassa sijalle neljä. Siihen voi olla suhteellisen tyytyväinen. Peli ja pelaajat kehittyivät kauden edetessä mikä onkin tärkeintä antia tästä talvesta.

Sarjan lopulliset tilastot löytyvät täältä:

http://salibandy.fi/tulokset/…