×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE
05.02.2020

Coach Team vs. Touhula Team

Keskiviikkona 5.2. klo 16 oli Juuan Liikunta-kulttuuritalolla tunnelma katossa ja jännitys käsin kosketeltavaa. Juuan toimintakeskuksen salibandyjoukkue "Team Touhula" saapui harjoitusotteluun Coach Teamin E1-joukkuetta vastaan.

Touhula on lähdössä kuun lopulla Kuopioon erityisryhmien salibandyturnaukseen ja tarvitsi harjoitusvastusta ennen sitä. Peliä oli suunniteltu jo joulukuulta lähtien ja innostus päästä pelaamaan kova. Aluksi koottiin yhteistuumin kaukalo, tutustuttiin puolin ja toisin ja valmistauduttiin peliin.

Coach Team aloitti maalinteon, mutta alkujännityksestä selvittyään pääsi myös Touhulan porukka maalin makuun. Riemu oli ylimmillään ja peli-ilo näkyi ja kuului kentällä. Pelikavereita kannustettiin ja jokaista maalia tuuletettiin, tulipa se sitten omaan tai vastustajan päähän.

Touhulan joukkueen tehomieheksi nousi pelin edetessä numerolla 99 pelaava Tarmo, jonka kova laukaus päätyi useasti Coach Teamin maaliin. Myös Touhulan pelaajista Katja ja Anne saivat tehtailtua monta maalia tiukkojen maalinedusvääntöjen jälkeen.

Lopputuloksesta ei ollut lopulta ihan varmuutta kellään, mutta päädyimme yhteenlaskuissa Touhulan voittoon 10 – 6. Pelin jälkeen kokoonnuttiin vielä yhteiseen kuvaan, kasattiin laidat sekä samalla käytiin läpi pelin tilanteita. Peli jää varmasti mieleen jokaiselle ja siitä puhutaan vielä pitkään.

Coach Team kiittää Touhulaa hienosta pelistä ja toivottaa Onnea Kuopion turnaukseen!