×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE
05.11.2019

C-tytöt 2.11. Mikkelissä

C-tytöille niukat maalin tappiot Mikkelin turnauksesta.

PyY - Coach Team 4 - 3

C-tyttöjen peli ensimmäistä vastustajaa PyY:a vastaan oli tasainen. Ensimmäisessä erässä ainoat pöytäkirjamerkinnät olivat Coach Teamin Moona Kukkosen ja Siiri Hartikaisen estämisestä saadut jäähyt. Toisessa erässä maalit menivät tasan 1-1. Coachin maalin teki Saaga Kaikkonen. Vastustajalla oli mahdollisuus mennä jo 2-1 johtoon, mutta se epäonnistui rankkarissa ajassa 29:10. Kolmas erä alkoi tytöillä pirteästi ja he olivat jo 3-1 johdossa Tiuhtin Halosen ja Moona Salmen maaleilla. PyY kuitenkin nousi tasoihin ja teki lopulta voittomaalin ajassa 44:51. Ronja Maliselle tuli maalissa 25 torjuntaa.

Coach Team - Crackers 3 - 4

Toisessa pelissä Crackersiä tytöt saivat hyvän alun ja olivat ensimmäisen erän jälkeen johdossa 3 - 1 Emma Tuonosen ja Linnea Plattosen maaleilla. Toinen erä meni kuitenkin vastustajalle 0 - 2. Toisen maalin Crackers teki ylivoimalla Eevi Inkisen istuessa jäähyllä. Kolmanteen erään lähdettiin siis 3 - 3 tasatilanteessa. Erää ehdittiin pelata kymmenisen minuuttia, kun vastustaja teki maalin ja piti johtoasemansa loppuun asti. Ronja Maliselle maalissa 13 torjuntaa.

Coach Team jäi turnauksesta pisteittä ja on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä eli toiseksi viimeisenä.

Seuraavaksi C-tytöt suuntaavat 23.11. Kuopioon Studentialle, jossa pelaavat sarjakolmosena olevaa VarTaa ja jumbopaikkaa pitävää Hatsinaa vastaan.