×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE
17.11.2019

E1-joukkue kotiyleisön edessä 16.11.

Paikka sarjakärjessä pystyttiin säilyttämään.

Welhot Flames – Coach Team 1 – 13

E1-joukkue aloitti pelin Welhoja vastaan vahvasti ja ensimmäinen maali tuli jo neljän minuutin kohdalla, kun Otto Salmi sai tuikattua pallon vastustajan maaliin Pietu Oksmanin syötöstä. Jo alle minuutin päästä siitä Aati Niiranen teki maalin Joona Hyttisen syötöstä ja tilanne oli 0 – 2.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa toisen erän puolelle, kun Antto Halonen vihdoin maalasi ajassa 20:58. Siitä joukkueen maalihanat avautuivat ja Pietu Oksman teki seuraavien seitsemän minuutin aikana kolme maalia. Ensin Olli Hämysen syötöstä, sitten yksilösuorituksena alivoimalla, Antto Halosen istuessa jäähyllä ja viimeisen Miko Karttusen hienosta, vastustajan puolustuksen läpäisseestä, avausheitosta. Toisen erän loppuun pääsi Santtu Pirinen vielä laukomaan pakin paikalta tilanteeksi 0 – 7.

Kolmannen erän alkuun vastustaja pääsi kaventamaan tilannetta yhden maalin verran ajassa 35:56. Coach Team ei kuitenkaan antanut vastustajan päästä sen enempää peliin kiinni, vaan jatkoivat siitä mihin edellisessä erässä jäivät. Kuudessa minuutissa joukkue teki kuusi maalia. 1 – 8 Onni Lehikoinen, Miko Karttusen avausheitosta, 1 – 9 Joona Hyttinen, 1 – 10 Otto Salmi, Miko Karttusen avausheitosta, 1 – 11 Sami Hyykky, 1 – 12 Pietu Oksman ja lopulta ajassa 44:45 Antto Halonen, Pietu Oksmanin syötöstä. Samalla peli päättyi Coach Teamin saatua 12 maalin ero vastustajaan.

Pelin hahmoja olivat Pietu Oksman neljällä maalilla ja kahdella syötöllään sekä maalivahti Miko Karttunen 28 torjunnalla ja kolmella syöttöpisteellä. Kauden avausmaalinsa pääsi tekemään Santtu Pirinen.

Coach Team – Pisaba 9 – 4

Peliä ehti kulua vain minuutti, kun Otto Salmi aloitti jälleen maalinteon Akseli Ronkaisen syötöstä ja 8:33 tilanne oli jo 2 – 0, kun Antto Halonen teki maalin Onni Lehikoisen syöttäessä. Vastustaja oli kuitenkin odotettua haastavampi ja edellisestä pelistä jäänyt hyvänolontunne näkyi kentällä huolimattomuutena ja löysyytenä. Pelaajat lähtivät liikaa vastustajan vauhtiin ja unohtivat oman pelinsä. Joukkueen ajassa 11:54 ottama aikalisäkään ei herätellyt pelaajia tarpeeksi ja vastustaja teki seuraavat kaksi maalia. Ensimmäinen erä päättyi tasatilanteeseen 2 – 2.

Toisen erän alku oli yhtä hankala ja vastustaja pääsi jo 2 – 4 johtoon. Coach Team sai lopulta ajassa 19:26 pelistä jälleen kiinni ja Aati Niiranen kavensi tilanteeksi 3 – 4. Parin minuutin päästä siitä Otto Salmi tasasi tilanteen. 24:51 Onni Lehikoinen teki Niilo Juntusen syötöstä komean johtomaalin ja kolmas erä saatiin aloittaa johtoasemassa 5 – 4.

Kolmas erä alkoi joukkueella paremmin ja maalintekoon pääsi Tuuli Repo, Toivo Halosen syötöstä. Seuraavaksi jouduttiin pelaamaan myös alivoimaa, kun Olli Hämynen sai jäähyn, mutta joukkue kesti sen ja teki loppuerään vielä kolme maalia. Ensin Joona Hyttinen, Onni Lehikoisen syötöstä ja kaksi viimeistä tehtaili Pietu Oksman, Joona Hyttisen syötöistä lopputuloksen ollessa 9 – 4.

Pelissä tehopisteet jakautuivat tasaisesti, mutta Otto Salmi kapteenin ominaisuudessa ja omalla esimerkillään johti joukkueen jälleen tappioasemasta voittoon saalistaen pisteet 2+1. Myös Onni Lehikoinen (1+2) ja Joona Hyttinen (1+3) tekivät hyvää työtä. Maalilla Miko Karttunen pelasi tasaisen pelin torjuen 21 kertaa. Kauden ensimmäisen maalinsa pääsi tekemään Tuuli Repo.

Pelien aikana pojat saivat kokea myös oman kotiyleisön mahtavan kannustuksen taputuksien kaikuessa maalilaulun aikana salin seinistä. Kannustus siivitti joukkueen nyt kahteen voittoon ja se piti sarjan johtopaikan ennen LeBa-96 Heartsia. Coach Team lähtee puolustamaan johtoasemaa seuraavaksi Lehmoon Kylmäojan koululle 14.12. Siellä vastustajaksi asettuu Josba 08 sekä jälleen Pisaba.