×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kauden 2019-2020 palkittavia.

25.06.2020

Vuosikokous

Coach Teamin vuosikokous pidettiin lämpimissä tunnelmissa.

Coach Teamin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 24.6.2020 klo 18.00 Juuan lukion sisäpihalla. Tunnelma oli lämmin niin sään kuin runsaan osanottajamäärän ansiosta.

Puheenjohtaja Seppo Heiskanen toivotti osallistujat tervetulleiksi hiukan kuuden jälkeen, kun kaikki saatiin valmiiksi. Kokous saatiin varsin sujuvasti ja nopsaan käytyä läpi. Suurimmat keskustelut saatiin aikaan pelaajamaksujen maksamisesta sekä johtokunnan uusista jäsenistä. Päätökset tehtiin näissäkin asioissa kuitenkin yksimielisesti. Kokous vahvisti edellisen kauden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ja myönsi johtokunnalle vastuuvapauden. Kokouksessa hyväksyttiin myös seuraavan kauden suunnitelmat ja tulo- ja menoarviot.

Kokouksen jälkeen hoidettiin kauden 2019-2020 palkitsemiset.

Joukkuepalkinnot:

Miehet: Toni Saarelainen ja Samuli Väyrynen

C2-pojat: Roni Martikainen ja Joni Martikainen

E1-pojat: Onni Lehikoinen ja Niilo Juntunen

C-tytöt: Moona Salmi ja Ronja Malinen

E-tytöt: Meiju Tuononen ja Viivi Tanskanen

Kerho: Jasper Veikanmaa ja Leo Saalimo

 

Kiertopalkinnot:

Vuoden pelaaja: Toni Saarelainen

Vuoden juniori Miko Karttunen

Fair play: Saku Heiskanen

Tsemppari: Linnea Plattonen

Pekan pytty: Sami Kaikkonen

 

Palkitsemisten jälkeen Coach Team tarjosi osallistujille pientä naposteltavaa ja iloinen puheensorina jatkui vielä hetkisen lämpimässä illassa.

Coach Team haluaa tässä yhteydessä kiittää johtokunnan jättäneitä Sari Gröhniä, Virva Surakkaa, Marjaana Tuonosta sekä Annika Kaikkosta työpanoksestaan, jonka he useana vuonna ovat seuralle antaneet. Isot kiitokset lähtevät myös viime kauden valmentajille ja joukkueenjohtajille, joita ilman ei pieni seura voisi järjestää toimintaa tässä laajuudessaan. Olette tehneet hyvää työtä!

Kiitokset myös seuran monitoimimiehelle Ismo Naakalle! Monet asiat olisivat hankalampi hoitaa ilman hänen tieto-taitoaan.

Seuraavaksi siirrämme katseet kauteen 2020-2021 ja odotamme innolla mihin saakka joukkueemme ja pelaajamme vielä pääsevätkään.

Kesäisin terveisin johtokunta eli Seppo, Aira, Jukka ja Juha