×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE
25.11.2019

C2-Poikien pisteetön viikonloppu

Sunnuntaina 24.11. C2-Poikien suuntana oli Kontiolahti. Siellä vastaan asettuivat tuttu isäntäjoukkue LeBa/Josba ja ennestään tuntematon KaPa-51 Kangasniemeltä.

LeBa/Josba - Coach Team 9-2

Päivän ensimmäisessä pelissä vastakkain olivat sarjan kärkijoukkueet, Coach Team ja Joensuun sekä myös Lehmon yhdistysjoukkue LeBa/Josba.
Peli alkoi Coachin päädyssä, eikä mennyt kuin reilu minuutti, kun LeBa/Josba laittoi verkon heilumaan. Coach ryhdistyi hieman, jolloin sai muutamia maalipaikkoja, mutta lähimpänä maalia käynyt pallo osui tolppaan. LeBa/Josba laittoi taululle lukemaksi noin puolessavälin erää 2-0.
Coach kuitenkin alkoi rakentamaan itselleen enemmän ja enemmän maalipaikkoja, eikä mennyt kauaa, kun Niko Juntunen kaventaa Veikka Ruotsalaisen syötöstä tilanteeksi 2-1. Noin minuutti ennen erän loppua LeBa/Josba sai tilaisuuden tehdä maalin harhasyötöstä, eikä he jättäneet sitä käyttämättä. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 3-1. Minuutin erätauko, ja peli jatkui.

Toisen erän alussa peli oli hyvin tasaista. Kuitenkin ajassa 17.11 LeBa/Josballe rangaistuslaukaus Jose Nekkosen korkeasta mailasta. Vastustaja lähti kuljettamaan palloa varmasti eteenpäin, ja Savolaisen edessä veti mailallaan oikealle päin, jonka Jimi Savolainen sai torjuttua. Tilanne oli edelleen 3-1. Toisen erän lopussa LeBa/Josba niittaa tilanteeksi 4-1.

Kolmannesta erästä ei paljoa jäänyt kerrottavaa. LeBa/Josballe 5 maalia, meille yksi jäähy mailaan lyömisestä. Puoli minuuttia ennen pelin loppua Roni Martikainen Jose Nekkosen syötöstä laittaa pallon maaliin. Lopputulos 9-2 LeBa/Josballe. Jimi Savolaisella torjuntoja oli yhteensä 16.
— Meillä loppui selvästi jalat viimeisessä erässä, ja se näkyy lopputuloksessa, Niko Juntunen tuumasi pelin jälkeen.

Coach Team – KaPa-51 5-8

Toiseen peliin vastaan asettui ennestään tuntematon KaPa-51, ja pojat lähtivät peliin itsevarmoina. Sen huomasi, sillä pelistä en kerennyt kulua minuuttiakaan, kun Niko laittaa pallon nätisti tolpan kautta sisään Veikka Ruotsalaisen syötöstä. Tämän jälkeen Coachilla meni hiukan vaihto sekaisin, jonka tuloksena 6 kentällä. Coach kuitenkin piti hyvin oman pään tyhjänä, eikä KaPa saanut laitettua palloa sisään. Ajassa 07.28 KaPa tasoitti pelin. 3,5 minuuttia sen jälkeen sama parivaljakko, Veikka Ruotsalainen ja Niko Juntunen laittoivat pallon toisen kerran sisään. Coach pääsi tämän jälkeen koittamaan ylivoimaa, mutta tämä ei tuottanut tulosta. Ei kauaa kuitenkaan mennyt, kun Jimi Repo syötti nätin syötön kentän toiselle puolelle Jose Nekkoselle, joka syötti pallon Roni Martikaiselle, joka puolestaan laittoi verkon heilumaan jo kolmannen kerran. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 3-1.

Toinen erä alkoi KaPan kavennusmaalilla. Ei mennyt kuin 23 sekuntia, kun Veikka Huttunen syötti ja Jose laittoi pallon sisään. Minuutin päästä veljekset pääsevät maalintekopaikkaan, Joni Martikainen syötti pallon veljelleen Roni Martikaiselle, joka veti lämärillä etukulmasta sisään. Se oli hieno maali. Ajassa 21.59 KaPa pääsee kaventamaan pelin tilanteeksi 5-3, joka jäi erän loppulukemaksi.

Kolmas erä alkoi erittäin nihkeästi. 36 sekuntia, ja KaPa oli tuonut itsensä tasatilanteeseen. Coachilla maalipaikkoja edelleen tuli, mutta kovasta yrityksestä huolimatta KaPa pystyi pitämään maalinsa tyhjänä. KaPa pääsi karkumatkalle, jonka tulkosena oli kolme maalia. Vielä puoli minuuttia ennen loppua Niko Juntunen pääsi vetopaikalle, mutta pallo kilahti suoraan ylärimaan. Pelin lopputulos harmittavasti 5-8. Jimi Savolaisella torjuntoja yhteensä 19.


Nyt kuitenkin katseet kohti seuraavaa turnausta, joka on 08.12. Juuassa!