×

Change Language

FI
×
×
T_PLACEHOLDER_IMAGE
29.10.2019

E1-pojilla kolmen pelin turnaus Enossa

Sarjaykkösinä kohti kotiturnausta

Coach Teamin E1-pojat ahkeroivat lauantaina 26.10. kolmen pelin verran Enon liikuntahallilla.

Kauden ensimmäinen peli LeBa-96 Heartsia vastaan lähti pirteästi käyntiin ja pojat olivat ensimmäisen erän jälkeen jo 0-4 voitolla. Toinen ja kolmas erä oli hiukan tasaisempia, mutta Coachin pojat saivat pidettyä etumatkan, voittaen lopulta luvuin 4-7. Tehokaksikkona hääri Otto Salmi (3+2) ja Pietu Oksman (3+0). Miko Karttunen sai tehdä maalilla hommia 20 torjunnan verran.

Toisessa pelissä vastaan asettui tutuksi tullut Josban 08 joukkue. Ensimmäisessä erässä maaleja tehtailtiin tasatahtiin ja erätauolle mentiin 3-3 tilanteessa. Toinen erä oli Coachin pojilta heikompi ja Josba 08 veti jo viiden maalin kaulan. Kolmannessa erässä pojat yrittivät kiriä etumatkaa, mutta aika ei riittänyt ja voitto meni Joensuuhin lukemin 9-12. Tehomiehinä Otto Salmi (3+0), Pietu Oksman (1+3) ja Antto Halonen (2+1). Maalissa Miko Karttunen torjui jälleen 20 kertaa.

Kolmannen ottelun vastus oli Welhot Rocks. Coach aloitti pelin jälleen vahvasti ja ensimmäinen erä Coachille 3-0. Päivän kolmas peli alkoi jo näkyä pojissa eikä vauhtia enää riittänyt. Coach sai kuitenkin tasaisella rutiinipelillä pidettyä etumatkan ja toi päivän toisen voiton lukemin 7-4. Tehomiehinä Otto Salmi (3+0), Olli Hämynen (0+2) ja Joona Hyttinen (1+2). Maalissa Pietu Oksman sai tililleen 19 torjuntaa.

Coach Team otti kahdella voitolla sarjataulukon kärkipaikan ennen LeBa-96 Heartsia. Seuraavan kerran E1-pojat pelaavat 16.11. kotiturnauksessa. Vastaan asettuvat silloin Welhot Flames ja Pisaba.