YLEISTÄ

Coach Team Juuka Ry

Coach Teamin juuret juontavat kauas 1980-luvun loppupuolelle, jolloin juukalainen kaveriporukka pelasi puulaakeissa yhdessä sählyä ja kaukalopalloa. Jukka Parikka antoi porukalle osuvasti nimen Coach Team, koska kaikki silloiset pelaajat toimivat jääkiekko- tai jalkapallojoukkueiden valmentajina Juuan Palloseurassa.

Seuran perustamiskokous ja rekisteröinti tapahtui 13.11.1992, kun haluttiin päästä pelaamaan salibandyliiton sarjoissa. Seuran nimeksi vahvistettiin Coach Team Juuka ry. Junioritoiminta alkoi pari vuotta myöhemmin. Aikojen saatossa Coach Teamilla on ollut joukkueita miesten ja naisten divareissa eri tasoilla sekä useita juniorijoukkueita F-C -ikäisissä. Menestystäkin on tullut ja Coach Teamin kasvatteja on pelannut ihan liigatasolla asti. Seuran pitämät salibandyleirit ovat olleet suosittuja ja niissä on pyörähtänyt nimekkäitä  pelaajia aikojen saatossa.

Kaudella 2019-2020 Coach Teamilla on joukkueet Savo-Karjalan aluesarjoissa miesten IV-divarissa, C2-pojissa, E1-pojissa, C-tytöissä ja D-tytöissä sekä tämän lisäksi toimii kerran viikossa salibandykerho. Juniorijoukkueet tekevät yhteistyötä Joensuun Josban kanssa, kun osa junioreista pelaa kaksoisedustuksella molemmissa seuroissa. Coach Teamin junioreja on ollut vahvistamassa Josbaa myös SM-sarjan karsinnoissa ja isoissa valtakunnallisissa turnauksissa.

Coach Teamin toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisten toimijoiden voimin ja talkoohenki on seuran suurin voimavara. Niin valmentajat kuin muut seuratoimijat tekevät pyyteettömästi töitä, jotta pienessä kylässä nimeltä Juuka saataisiin myös tulevaisuudessa nauttia laadukkaasta salibandysta ja saataisiin kasvatettua tulevaisuuden tähtiä.